Annamari Kamppisen ja Taru Tanhuanpään mukaan salilta saa Seinäjoen parasta asiakaspalvelua.

Annamari Kamppisen ja Taru Tanhuanpään mukaan salilta saa Seinäjoen parasta asiakaspalvelua.

Fitness24Seven Seinäjoen Epstorille

3.11.2015

Annamari Kamppisen ja Taru Tanhuanpään mukaan salilta saa Seinäjoen parasta asiakaspalvelua.

Mika Hankaniemi  

Huokeista hinnoistaan tunnettu Fitness24Seven-kuntosaliketju avasi syyskuun lopulla 650 neliötä käsittävät tilat Seinäjoelle Kauppakeskus Epstorin toiseen kerrokseen. Aktiivisesti liikkuvat Annamari Kamppinen ja Taru Tanhuanpää toimivat kuntosalin asiakaspalvelussa. Heidän vastuulla on kävijöiden tyytyväisyys, laitteiden toimivuus ja tilojen siisteys.

- Kuntosali vastaa keskustan alueen tarpeeseen, sillä asiakkaita on tullut ihan kivasti. Tämä on hyvä vaihtoehto esimerkiksi vuorotyötä tekeville, kun jäsenet pääsevät treenaamaan vuorokauden ympäri, seitsemänä päivänä viikossa, Kamppinen toteaa.

Asiakkaita houkutellaan jäseniksi vaihtuvilla tarjouksilla, joita voi hyödyntää vain saapumalla paikan päälle.

- Jäsenkortin lunastaneet saavat treenata missä tahansa ketjun saleista. Saliin ja laitteisiin saa tulla tutustumaan arkisin kello 12-19 välisenä aikana, jolloin asiakaspalvelu on auki. Meillä on myynnissä myös herkullisia lisäravinteita ja parhaillaan on haussa osaava personal trainer, Tanhuanpää selvittää.

Fitness24Seven rantautui Ruotsista Suomeen pari vuotta sitten.

- Seinäjoki on meille sopivan kokoinen kaupunki. Haluamme panostaa keskikokoisiin kaupunkeihin ympäri Suomea, joissa laadukas ja kukkarolle ystävällinen kuntosaliharjoittelu on vielä melko vaikeaa löytää. Epstorilta löytyi meille sopiva liiketila; haluamme olla keskeisellä ja näkyvällä paikalla, jonka läheisyydessä asiointi on luonnollista, kuntosaliketjun Suomen maajohtaja Janne Rögård kertoo.

Kuntosalin varustustaso kattaa vaativatkin tarpeet.

- Tarjoamme valoisan ja raikkaan salin, joka houkuttelee ja inspiroi kaikkia treenaamaan. Meiltä löytyy erikseen kunto-, lihaslaite- ja vapaapainoalue, sekä erikseen vielä naisten sali, jonne ainoastaan naisilla on pääsy. Pukuhuoneista löytyy paljon kaappeja sekä viihtyisät suihku- ja wc-tilat. Lisäksi meillä on vain kahden kuukauden irtisanomisaika jäsenyyksissämme, Rögård lupaa

« Takaisin