Kristiina Holkko, Mirella Toivola ja Elina Kaukola pitävät ensiarvoisen tärkeänä sitä, että asiakkaille löytyy heidän tyyliinsä sopivat vaateratkaisut.

Kristiina Holkko, Mirella Toivola ja Elina Kaukola pitävät ensiarvoisen tärkeänä sitä, että asiakkaille löytyy heidän tyyliinsä sopivat vaateratkaisut.

Farkut sopivat monenlaisen pukeutumisen perustaksi

3.8.2022

Farkkuputiikki Zipper´sistä ratkaisut myös muihin pukeutumisen valintoihin

Taisto Järvinen

Farkut ovat todellinen pukeutumisen kestosuosikki. Jo useiden vuosikymmenien ajan ovat farkut olleet yhtä hyvin nuorten ja nuorten aikuisten kuin varttuneempien naisten ja miesten suosiossa. Farkkujen menestystarinaa ryydittää merkittävästi myös se, että ne ovat usein sopiva ratkaisu arjen, vapaa-ajan, työasujen ja jopa pienempien juhlatilaisuuksien pukeutumiseen.

Farkkuputiikki Zipper´sin valikoimat ovat ajan tasalla. Liikkeen valikoimista löytyvät trendifarkut ja perusfarkut. Kokoja ja värejä löytyy laaja valikoima, ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mallin ja koon löytymisessä. Farkut lyhennetään tarvittaessa oikeaan mittaan, yleensä odottaessa noin 15 minuutissa. Lyhennys tehdään siten, että farkkuihin jää alkuperäinen kulutusreuna ja tikkaus.

- Farkut eivät mene muodista koskaan, vaikkakin farkkumallien trendit muuttuvat. Tänä vuonna ovat muodissa rennommat farkut. Suorat ja väljät lahkeet näkyvät katukuvassa etenkin nuorten naisten yllä.

- Hienoa farkkumuodissa on se, että jokainen voi valita omalle tyylille ja vartalolle sopivat mallin ja värin. Valikoimissamme ovat nykyisin kaikki farkkujen leveydet, eikä kaikkien tarvitse mennä yhteen muottiin. Jokainen voi valita mallin, josta itse tykkää, Zipper`sin yrittäjä Kristiina Holkko sanoo.

Koulut alkavat –

uutuuksia saapunut

Syksyn lähestyminen merkitsee, että koulutyö käynnistyy. Monille se merkitsee myös lomavaateuksen vaihtumista kouluasuihin.

Mirella Toivola Zipper´sistä muistuttaa, että syksyn uutuuksia on tullut runsaasti myymälään. Huppareita ja swetareita löytyy monilta eri merkeiltä ja monissa eri väreissä.

-Rennot Relaxed fit -mallit ovat varsinkin nuorten suosiossa. Myös selkäprinttejä on nyt tarjolla paljon. Oma tyyli kuitenkin ratkaisee niin yläosissa kuin farkuissa. Toiset haluavat hyvin simppeliä – yksinkertaista tyyliä. Toisille ”mitä enempi, sen parempi” on se juttu.

Naisilla mekkomuoti jatkuu ympäri vuoden. Kesäisin mekot ovat kevyitä ja raikkaan värisiä.

-Syksyn lähestyessä mekkojen hihat ja helmat pidentyvät. Kuosit ja värit vaihtuvat tummemmiksi ja syksyisimmiksi. Kukkakuosit ja graafiset kuviot jatkavat voittokulkuaan. Mekot ovat myös hyvin monikäyttöisiä. Kenkiä ja asusteita muuttamalla saa samasta mekosta juhlavamman tai arkisemman, Mirella kiteyttää.

Kesä jatkuu . . .

”Vielä on kesää jäljellä . . .” - Tuurin kesäsesonki on vilkasta ja ihanaa aikaa, joka jatkuu vielä pitkään. Jälleen on ollut upeaa tavata vakioasiakkaita ympäri Suomen ja kuulla heidän kuulumisiaan, Kristiina Holkko iloitsee.

Kristiina kiittelee hyvää työtiimiään ja on onnellinen, että Elina on saatu tänäkin kesänä mukaan tiimin vahvuuteen.

-Olemme iloisella mielellä, ja työnteko tuntuu kivalta, kun asiakkaat ovat lomafiiliksissä.

Farkkuputiikki Zipper´s

Onnetie 6, 63610 Tuuri

06 512 5501

farkkuputiikki-zippers.fi

« Takaisin