Tyllimekko on kaunis ja näyttävä ratkaisu ripille ja ylioppilaiksi pääsevien sekä ammattiin valmistuvien tyttöjen juhla-asuksi, sanovat Mirella Toivola ja Kristiina Holkko.

Tyllimekko on kaunis ja näyttävä ratkaisu ripille ja ylioppilaiksi pääsevien sekä ammattiin valmistuvien tyttöjen juhla-asuksi, sanovat Mirella Toivola ja Kristiina Holkko.

Farkkuputiikki Zipper´sin valikoimat parhaimmillaan

9.5.2018

Tyllimekko on kaunis ja näyttävä ratkaisu ripille ja ylioppilaiksi pääsevien sekä ammattiin valmistuvien tyttöjen juhla-asuksi, sanovat Mirella Toivola ja Kristiina Holkko.

Taisto Järvinen

Sesongin käynnistyessä tuurilaisliikkeessä useita erilaisia vaatemerkkejä

Kesä ja kesän juhlat ovat aina iloinen asia. Tuurissa maukas säväys kesään tulee ostosmatkailijoiden ja lomailijoiden runsaammasta liikkumisesta. Ostosmatkailijoista osansa saavat kaikki Kauppakylän yritykset. Tässä jutussa paneudumme Farkkuputiikki Zipper´sin kevään ja kesän tarjontaan.

Kristiina Holkko Zipper´sissä odottaa innolla * turistien saapumista. Hänen liikkeessään on varauduttu täysillä kevääseen ja tulevaan kesään. Erittäin merkittäviä tapahtumia ennen lomakauden alkua ovat kuitenkin kevään ylioppilas- ja rippijuhlat sekä ammatteihin valmistautuneiden juhlat ja koulujen päättymiset.

  • Juhlavaatehankintojen kausi on jo lähtenyt käyntiin, kun tulevat ylioppilaat, ripille pääsevät ja ammatteihin valmistuvat katselevat juhlavaatteita. Myös juhlavieraat tarvitsevat juhlan arvoon sopivia vaatteita.
  • Mekko on vaate, joka pitää sovittaa, jotta se istuu pukijalleen. Tytöille on tarjolla tyllihelmamekkoja, * paljettia ja pitsiä. Kaiken kaikkiaan esillä on yksilöllisiä ja tyylikkäitä mekkoja sekä juhlaviin että ns. puolijuhlaviin tarpeisiin. Mekkosesongin käynnistyminen on aina merkki kesäkauden tulosta.
  • Kevään ja kesän uutuuksissa on kukkia, pitsiä, frillahihoja ja -helmoja sekä muita näyttäviä yksityiskohtia. Nyt löytyy uudenlaista väriloistoa, kuten keltaista, vaaleanpunaista ja merihenkisiä kuoseja. Off shoulder -mallit ovat suosittuja naisten paidoissa, jolloin olkapäät tipahtavat näkyviin tai reikä on olkapäillä.

Hyvillään Kristiina Holkko on siitä, että aikuiset ovat Zipper´sin valikoimat löytäneet, eikä enää luulla vaatteiden olevan vain nuorten asiakkaiden tarpeisiin. Liikkeen valikoimissa on myös mm. koruja ja huiveja.

Farkuista löytyy

Farkkuputiikki Zipper´s on tänä päivänä monipuolinen vaatetusliike. Farkut ovat * kaupassa esillä hyvin voimakkaasti. Mirella Toivola Zipper´sistä vahvistaa käsityksen monipuolisista farkkujen valikoimista.

  • Farkuista meidät on tunnettu perinteisesti. Farkkuja löytyy pienistä kokoluokista naisten 54 numeroon, ja miehille kokoja on myös paljon. Farkuissa on nyt myös lyhyitä malleja 80- ja 90-lukujen tyyliin. Revityt farkut ovat säilyttäneet suosionsa, samoin on kirjailtuja ja bling bling-farkkuja. Lahjeleveys on edelleen enemmän tai vähemmän pilli. Farkkushortsin lahje on hyvin lyhyt ja vyötärö on korkeahko.

Myös miesten farkuissa on vetoketjuja, ommelta ja näyttäviä tikkauksia. Nuoremmat miehet suosivat kapeaa lahjetta, jota voi vaikka rullata. Stretch on tullut miesten farkkuihin jäädäkseen. Perusfarkkuja löytyy toki aina liikkeen valikoimista.

Miehille Zipper´sistä löytyy myös erikoisvaatemerkkejä. Miesten kauluspaidoissa on nyt paljon kuoseja, ja perinteisten merkkien logoja näkyy T-paidoissa ja huppareissa. Miesten paitojen väreissä näkyvät puna-valko- ja siniset sävyt. Hedelmät, kasvit ja safarihenkisyys ovat myös esillä paidoissa.

Miesten paidanhelmat ovat nyt hieman pidempiä ja naisten puseroissa puolestaan on hieman lyhyempiä helmoja.

 Farkkuputiikki

Zipper´s Oy

Onnentie 6

63610 Tuuri

06 512 5501

www.farkkuputiikkizippers.fi

« Takaisin