Farkkuja Zipper´sistä löytyy hyvät valikoimat, sanovat Kristiina Holkko ja Mirella Toivola

Farkkuja Zipper´sistä löytyy hyvät valikoimat, sanovat Kristiina Holkko ja Mirella Toivola

Farkkuosaaminen on Zipper´sin vahvuus

10.1.2019

Taisto Järvinen

Tuurilainen Farkkuputiikki Zipper´s tunnetaan nimensä mukaisesti farkuista. Farkut ja farkkuosaaminen ovat liikkeessä esillä vahvasti, mutta Zipper´sin valikoimat kattavat tänä päivänä vaatetuksen lähes kokonaisvaltaisesti päästä varpaisiin.

Yrittäjä Kristiina Holkko sanoo Zipper´sin valikoimista löytyvän noin kymmenen farkkumerkin tuotteet sekä miehille että naisille. Jokaisella merkillä on monipuoliset mallistot, joten tarjontaa farkuista löytyy.

  • Kevättä kohden tässä mennään. Farkkujen uutuuksia on jo tullut liikkeeseen, ja lisää tulee jatkuvasti. Asiakkaalle hyvin istuvien farkkujen löytyminen on meille tärkeä asia. Farkkuja myytäessä tarvitaan myyjän ammattitaitoa ja osaamista, jotta asiakkaan ei tarvitse sovittaa kaikkia malleja ja kokoja.
  • Malleista voisi sanoa, että kapealinjainen farkku pitää pintansa. Sen suosio on säilynyt noin 10 vuoden ajan. ”Porkkanafarkku” ja 80 - 90 -tyylin ”mutsifarkku” ovat myös suosikkeja, suoralahkeista kestosuosikkia unohtamatta. Leveälahkeisen tuloa odotetaan, mutta vielä niitä ei kovin paljoa näy.

80- ja 90- lukujen tyyli näkyy muutenkin tämän päivän vaatteissa. 2000-luvun nuorisolle kyseinen tyyli on uusi juttu ja se kiinnostaa. Farkuissa tyyli näkyy mm. korkeana vyötärönä. Nuoret määrittävät muutenkin muodin suuntaa. Aikoinaan nuoret esimerkiksi ihastuivat ensin stretch-farkkuihin, ja sitä mukaa myös aikuiset. Toki joustamattomia farkkuja löytyy edelleen, mutta kaupoille tullaan yleensä housujen istuvuus ja mukavuus edellä.

Zipper´sissä lyhennetään normaalihintaisten farkkujen lahkeet tarvittaessa samaan hintaan. Onpa farkkujen etutaskutkin suurennettu kerran asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tärkeää liikkeessä on tyytyväinen asiakas.

Vaatetusta arkeen ja juhlaan

Kuten alussa todettiin, Zipper´sin valikoimista löytyy ratkaisut arjen ja juhlien pukeutumiseen. Kevät on perinteisesti vuodenaika, jolloin uusien vaatteiden hankinta on ajankohtainen arjen ja alkukesän juhlien johdosta.

Mirella Toivola Zipper´sistä sanoo monien asiakkaiden yllättyneen myönteisesti juhla-asujen valikoimista.

  • Lähes kaikille löytyy meiltä vaatteet, pienet lapset ja alusasut pois lukien. Uusia tuulia vaatteisiin tuovat hempeiden pastilli- ja murrettujen sävyjen tulo kevään uutuuksiin. Laventeli eli vaalea violetti, vaalea mintunvihreä, sekä pastelli keltainen ovat ihastuttavia värisävyjä kevättä ajatellen.
  • Suomalaiset naiset ovat rohkeita käyttämään värejä. Talvellakin käytetään paljon värejä ja kukkakuoseja. Ylipäätään uutuudet otetaan vastaan nopeasti. Nyt on oikea aika revitellä väreillä.

Uusia näköaloja

Paljon positiivista virettä Zippersiin ovat tuoneet asiakasillat muotinäytöksineen. Iltojen vieraina on ollut yhdistysten ja yritysten jäseniä ja henkilöstöjä.

Lähes 15 vuotta Zipper´sin yrittäjänä toiminut Kristiina Holkko, pitää tärkeänä uuden oppimista. Uutta intoa työhön tuo Mirella Toivolan opiskelu oppisopimuksella työn ohessa. TAKK:n kaupan markkinoinnin moniosaaja, myynnin ja visuaalisen markkinoinnin toteuttaja -ammattitutkinnossa.

  • Opiskelun kautta saamme toimintaan uutta intoa ja uusia näköaloja. Tällä alalla on tärkeää se, että toiminnot eivät uraudu, eivätkä jää tavallaan polkemaan paikoilleen. Pitää uudistua ja olla mukana kehityksen vauhdissa, unohtamatta silti vanhempia ja hyviä toimintatapoja, Kristiina kiteyttää.

Farkkuputiikki Zipper´s

Onnentie 6, 63610 Tuuri

06 512 5501

farkkuputiikkizippers.fi

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin