Extreme Winter Circus ja Snowcrossin SM Sarja saapuvat OmaSp Stadionille

10.1.2018

Uudet säännöt, kovempi kilpailu, enemmän nähtävää, huikea show

Extreme Winter Circus eli EWC on kokonaisvaltainen elämys- ja viihdetapahtumakiertue, joka yhdistää moottoriurheilun ja viihdeshown yhdeksi näyttäväksi festivaaliksi. Seinäjoen OmaSp Stadion täyttyy lumesta ja luvassa on show, jollaista ei ole aiemmin Etelä-Pohjanmaalla nähty.

Lunta tykitetään stadion täyteen; kaikki tapahtumat tiivistetty yhteen päivään
Alun perin tiedotettu kahden päivän Extreme Winter Circus tiivistetään yksipäiväiseksi tapahtumaksi. Snowcrossin kaikkien eri luokkien kilpailut ja huikeat väliaikashow’t StuntFreaksTeamin johdolla järjestetään lauantaina 20. tammikuuta. Vähäiset pakkaskelit Etelä-Pohjanmaan alueella vaikuttivat lopulta siihen, että tapahtuma oli tiivistettävä yhteen päivään.
– Tapahtuman karsiintuessa yhteen päivään takaamme laadukkaan kilpailutapahtuman Euroopan huippukuljettajille ja samalla katsojat saavat olla varmoja siitä, että he pääsevät seuraamaan tapahtumaa elämyksellisissä olosuhteissa, kommentoi LiveSports Promotions Oy:n toimitusjohtaja Pauli Kauppinen.

Snowcrossin SM-sarja
Extreme Winter Circus tuo OmaSpStadionille Euroopan kovimmat snowcross –kuskit. Kilpailijat taistelevat kauden ensimmäisistä SM-pisteistä ja suuremmista rahapalkinnoista, kuin koskaan ennen. Taistelussa Snowcrossin herruudesta tullaan näkemään suomalaisten lisäksi Norjan ja Ruotsin kovinta kärkeä. SM-sarjan pisteistä taistellaan Pro-, Pro Lite ja junior luokassa. Lisäksi ajetaan naisten, veteraanien harrasteen ja pienten junioreiden Suomen Cup sarjaa.

Alkavalla kaudella snowcrossin SM-sarja tulee olemaan täysin erilainen kuin aiemmin, sillä sarjan uusi promoottori LiveSports Promotions Oy pyrkii nostamaan snowcrossin suomalaisen moottoriurheilun huipulle. Oman mausteensa Pro-luokkaan tuo uusitut rahapalkinnot, joiden myötä tallien ja kuljettajien on Suomessakin mahdollista toimia ammattimaisemmin kuin aiemmin: Pro-luokassa peräti 15 parasta kuljettajaa yltävät palkintorahoille, ja kilpailun voittaja kuittaa 5000 euron arvoisen palkintorahan. Myös aika-ajojen  parhaat ja finaalien parhaimmat lähdöt ottaneet palkitaan.  

Euroopan kovimmat Freestyle ammattilaiset ja StuntFreaksTeam stadionin iltavalaistuksessa
Kovimpien snowcross kuskien lisäksi areenalla nähdään kovatasoista Freestyle snowcrossia FSX ammattilaisten, Jyri Keskiahon ja Tobias Hellströmin johdolla. Stadionin iltavalaistus tarjoaa Freestyle –kuskeille huikeat puitteet ja yleisö tulee näkemään takuuvarmasti unohtumattomia temppuja. Alallaan huiput StuntFreaksTeamin stunt-ammattilaiset tarjoilevat tapahtumayleisölle hyytäviä temppuja valojen ja musiikin saattelemana. Tämä kattaus ei jätä ketään kylmäksi.

Unohtumaton show
Extreme Winter Circus on jotain mikä pitää kokea. OmaSp Stadion tarjoaa talvitapahtumalle puitteet, jollaisia ei ole ennen nähty. Kovatasoiset kisat, Stunt Freaks Teamin ennennäkemätön show ja iltabileet varmistavat, että tapahtuma on unohtumaton kokemus. 

« Takaisin