Evijärven Alapään Nuorisoseuralla tanssitaan pian.

Evijärven Alapään Nuorisoseuralla tanssitaan pian.

Evijärven Alapään Nuorisoseuralla tanssitaan

30.7.2020

Tomi Olli

Odotetut tanssi käynnistyvät Evijärven Alapään Nuorisoseuralla tänään torstaina 30.7. kun Guns Rosor viihdyttää tanssikansaa. Toiset kesän tanssin järjestetään 6.8. milloin lavalle nousee Antti Sivulan yhtye. Tanssit alkavat kello 20 ja kestävät puolilleöin. Nuorisoseuralla on myös anniskeluoikeudet. Nälkäkään ei pääse yllättämään sillä grilli ja kahvio palvelevat tanssikansaa. Nuorisoseuran sihteerin Raija Perkkalaisen mukaan tanssit ovat vastaus toiveisiin.

- Saimme todella paljon pyyntöjä tanssien järjestämisestä, ja vastaamme nyt niihin. Tanssit ovat samalla kiitos ihmisille, jotka ovat auttaneet ja tukeneen nuorisoseuraa vaikeana aikana, Perkkalainen sanoo.

Hän muistuttaa, ettei tansseihin lähtijöiden ole toki pakko edes tanssia, jos olo ei tunnu sellaiselta.

- Mukaan voi lähteä vaikka vain seuraamaan menoa ja hakea sitä kautta piristystä kesään. Kaikki ovat sydämellisesti tervetulleita.

- Olemme myös huomioineet vallitsevan tilanteen ja sijoitamme käsidesiä useisiin pisteisiin. Yleisö voikin tulla turvallisin mielin paikalle.

Evijärven Alapään Nuorisoseuraa on myös mahdollista vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin kuten syntymäpäiviin ja häihin.

- Nuorisoseuralla on isot tilat, eli väkeä mahtuu. Talossa on myös keittiö, mikä helpottaa tapahtuminen järjestämistä, Perkkalainen muistuttaa.

« Takaisin