J.Rinta-Joupin laajennus tuo entistä näyttävämmät uusien autojen myyntitilat sekä Fordille että Kialle.

J.Rinta-Joupin laajennus tuo entistä näyttävämmät uusien autojen myyntitilat sekä Fordille että Kialle.

Eteläpohjalaisen autokaupan tuttu maamerkki nousee uusiin korkeuksiin

12.4.2018

J.Rinta-Joupin laajennus tuo entistä näyttävämmät uusien autojen myyntitilat sekä Fordille että Kialle.

J.Rinta-Joupin myyntihallit ja pihan autorivistöt ovat näkyneet eteläpohjalaisen autokaupan maamerkkeinä Seinäjoella 90-luvulta lähtien. Nyt Jouppilantien toimipisteessä on käynnistynyt mittava laajennusremontti.

Rakennuksen pohjoinen osa puretaan ja tilalle nousee tuhat neliötä uutta avaraa tilaa Kia- ja Ford-myymälöille sekä hallinnon toimistotiloille. ”Uuteen myymälään voidaan sijoittaa väljästi esille lähes neljäkymmentä malliversioita”, kertoo myyntijohtaja Markku Ala-Hakuni. ”Tänä päivänä uuden auton ostaja on jo meille tullessaan tutustunut häntä kiinnostaviin malleihin merkkien nettisivuilla. Uudet show roomimme tulevat tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuden vertailla samassa tilassa, käsin kosketellen, useimpia tarjolla olevia Ford- ja Kia-malleja  ja niiden eri versioita.

Ford- ja Kia-myynnit syksyyn asti vaihtoautohallissa

Jouppilantien laajennusosa valmistuu syksyllä ja avajaisia tullaan viettämään loppuvuonna. Rakennusvaiheen ajan Kia- ja Ford-myynnit palvelevat vaihtoautohallin eteläpäätyyn rakennetussa myymälässä. Kia-myyntipäällikkö Taina Sikanen ja Ford-myyntipäällikkö Sami Syväjärvi ovat tyytyväisiä uusien myynnin hyvin alkaneeseen vuoteen. Uudet mallit, ja osaltaan myös valtion romutuspalkkiokokeilu, ovat kiihdyttäneet kauppaa. Alkuvuoden kysytyimmiksi malleiksi ovat nousseet täysin uudet Ford Fiesta ja Kia Stonic. Jouppilantien valikoimista on perinteisesti löytynyt runsaasti uusia autoja nopeaan toimitukseen. Remontin ajaksi myyntipäälliköt ovat valmistelleet mittavia erikoistarjouksia uusille varastoautoille. ”Ensimmäiset huippuedut julkistamme lähipäivinä”, kertovat Sikanen ja Syväjärvi.

Remonttimyynnillä haetaan lisää pihatilaa

Myös vaihtoautokauppa on  J.Rinta-Joupilla käynyt alkuvuodesta poikkeuksellisen hyvin. ”Vaihtoautokaupan suurin sesonki on vielä edessäpäin; kesäkuukausina vaihtoautomyyntimme lähes kaksinkertaistuu”, arvioi Ala-Hakuni. Rakentaminen vie pihatilaa ja vaatii järjestelyjä. Huutavan tilantarpeen ratkaisuksi rintajouppilaiset ovat päättäneet käynnistää suuren remonttimyynnin. ”Huhti-toukokuun aikana autokenttää tullaan tyhjentämään poikkeuksellisen tuntuvin  tarjouksin, jotka koskevat sekä uusia että käytettyjä autoja. Nyt on todella hyvä hetki lähteä kaupoille”, kehottaa Ala-Hakuni. ”Tulemme viestimään tarjouksistamme useissa medioissa, mutta parhaiten ne ovat esillä verkkosivuillamme rintajouppi.

« Takaisin