Ess Autotalon myyntijohtaja Juha Stenius on iloinen autokaupan piristymisestä.

Ess Autotalon myyntijohtaja Juha Stenius on iloinen autokaupan piristymisestä.

Ess Autotalo palvelee laajasti

29.4.2021

Tomi Olli

Seinäjoella sijaitsevalla Ess Autotalolla on tänä keväänä juhlanaika, sillä yritys täyttää kaksikymmentä vuotta. Myyntijohtaja Juha Stenius sanoo merkkipaalun näkyvän vuoden aikana hinnoissa.

- Tulemme tekemään tasaluvun merkeissä juhlatarjouksia. Varsinaisia juhlia emme kuitenkaan pidä koronatilanteen vuoksi.

Ess Autotalo on Alfa Romeon, Fiatin, Hyaundain, Jeepin sekä Peugeotin merkkiliike. Valikoimassa on myös runsaasti käytettyjä autoja.

- Käytettyjä autoja tulee tehtyjen autokauppojen yhteydessä. Hankimme niitä myös suoraan ostamalla niin kotimaasta kuin Ruotsista.

- Naapurimaasta tuodut autot eroavat suomalaisista varusteissa, sillä sikäläiset autot ovat verotuksellisista syistä paremmin varusteltuja, Stenius kertoo.

Uusien ja käytettyjen auton myynnistä tulevan liikevaihdon Stenius sanoo olevan Ess Autotalossa 70-30 käytettyjen hyväksi. Viimeinen vuosi on ollut muutoin myynnillisesti vaihteleva.

- Koronatilanne toi myyntiin aaltoliikkettä. Kevään aikana tilanne on muuttunut positiivisemmaksi, ilmassa väreilee selkeitä piristymisen merkkejä. Sen osalta on hieman harmi, että osassa uusissa autoissa on toimituksessa hieman aikaviivettä.

Paljon muutakin

Ess Autotalon palveluihin kuuluu myös huolto, korjaukset, varaosat sekä katsastus. Huollon palveluihin kuuluu merkkihuolto yrityksen edustamiin automerkkeihin sekä Citroeniin.

- Huollamme toki kaikki muutkin automerkit. Huoltoon kannattaa aika varata etukäteen, sillä sinne on noin viikon jono. Toki akuuteissa tilanteissa huolto ja korjaukset voivat onnistua nopeamminkin.

- Samassa rakennuksessa toimii myös katsastus. Sinnekin aika kannattaa varata etukäteen, Stenius toteaa.

Ess Autotalo kuuluu palveluineen Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppaan, mikä tietää S-bonuksen keräämismahdollisuutta. Stenius painottaa samalla lisäksi asiakkaita palveltavan mahdollisimman joustavasti.

- Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että toimitamme asiakkaan ostaman auton suoraan hänelle kotiin ja viemme samalla hänen entisen autonsa pois.

« Takaisin