Aki ja Heli Palsanmäki takaavat tunnelman huutokauppaan.

Aki ja Heli Palsanmäki takaavat tunnelman huutokauppaan.

Erä- ja puutarhatapahtuma Ähtärin matkailualueella

22.7.2015

Aki ja Heli Palsanmäki takaavat tunnelman huutokauppaan.

Perinteinen Ähtärin Erätapahtuma järjestetään Ähtärin Eläinpuiston piha-alueella 15.-16.8. Tänä vuonna Ähtärin Zoo Resort Oy:n järjestämän tapahtuman teemoina ovat erä, puutarha, luonto, sadonkorjuu ja kädentaidot.

Tapahtumaviikonlopun käynnistää Sami Hedbergin showt Ähtäri-hallissa pe 14.8. klo 18 ja klo 21. Erätapahtuman näyttely- ja myyntipäivät ovat la 15.8. klo 10-17 sekä su 16.8. klo 10-17. Erätapahtumassa on tarjolla tänä vuonna laaja kattaus kaikille luonnossa liikkujille, eränkävijöille ja kotipuutarhureille. Uusien teemojen puutarhan ja sadonkorjuun sekä herkullisen ohjelmatarjonnan odotetaan houkuttelevan tänä vuonna entistä suuremman kävijämäärän.

Näytteilleasettajia on ilmoittautunut jo 50 ja osastot tarjoavat mielenkiintoista tekemistä, työnäytöksiä sekä tuotemyyntiä. Myynnissä on mm. erätuotteita, koiratarvikkeita, luomutuotteita ja käsitöitä. Lisäksi alueella on näyttelyosasto, jossa esillä veneitä, kalastusponttooni, piharakennuksia, telttasaunoja ja mönkijöitä.

Lauantaina 15.8. Ähtäri-hallissa on pitkin päivää ohjelmanumeroita, esim. metsästyskoirien rotuesittelyä, tietoisku uudesta kalastuslaista, suurpetoasioista ja puutarhan syystöistä. Samana päivänä järjestetään myös Flowpark-kiipeilypuistossa Seikkailuratojen MM-osakilpailu tapahtuma-alueen välittömässä läheisyydessä. Lapsille on viikonlopun aikana mm. ilmainen pomppulinna ja poniratsastusta.

Sunnuntaina 16.8. iloista tunnelmaa Erätapahtumaan tuo Ähtäri-hallissa pidettävä huutokauppa, jota pitävät tv:stä tuttu sanavalmis meklari Aki Palsanmäki Heli-vaimonsa kanssa. Myytäviä tuotteita esittelee Markku. Huutokauppaan voi tuoda kuka tahansa ehjää ja hyvää tavaraa myyntiin. Myynnissä on mm. moottorisahaveiston SM-töitä, pihavajoja, leikkimökki, komposteja.

Lisätiedot, ohjelma ja paikkavaraukset:

Ähtärin Zoo Resort Oy

Karhunkierros 150

63700 Ähtäri

p. 044 7310 114, (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin