Hotelli Alavuden kaksipäiväistä Eloriehaa vietetään 20.-21.8.2021. Perjantaina juhlitaan Eppu Normaalin johdolla ja viikonlopun aikana elävää musiikkia tarjoilevat myös Klamydia, Dingo ja Uniklubi. Kuva Harri Hinkka.

Hotelli Alavuden kaksipäiväistä Eloriehaa vietetään 20.-21.8.2021. Perjantaina juhlitaan Eppu Normaalin johdolla ja viikonlopun aikana elävää musiikkia tarjoilevat myös Klamydia, Dingo ja Uniklubi. Kuva Harri Hinkka.

Eput, Klamydia, Dingo ja Uniklubi Eloriehassa

19.8.2021

Hotelli Alavus käynnistää yökerhotoiminnan kaksipäiväisellä tapahtumalla

Hotelli Alavus aloittaa pitkään toivotun yökerhoelämän vauhdikkaasti: kaksipäiväisellä Eloriehalla 20.-21.8.2021. Hotellissa ja sen piha-alueella sekä Järviluomantiellä juhlitaan perjantaina Eppu Normaalin ja Uniklubin johdolla ja lauantaina lavalle nousevat Klamydia ja Dingo. Kumpanakin iltana esiintyy myös bilebändi Rock & Roll Sensation ja hotellin alakerran legendaarisessa discossa tanssitaan DJ Johnny Lechen tahdissa.

Kotimaisten kestosuosikkien vetovoimaan luottava kyläkauppias Vesa Keskinen haluaa herätellä henkiin hotelli Alavuden mainetta legendaarisena bilepaikkana. -Se on ollut merkittävä paikka monen nuoruudessa ja hieman vanhemmallakin iällä. Halusin nähdä hotellin avajaisviikonloppuna lavalla arvostettuja, kaikkien tuntemia bändejä ja pitkän linjan toimijoita. Tämän uuden alun myötä uskon, että Hotelli Alavudesta tulee merkittävä osa lähialueen yöelämätulevaisuutta. Hotelli oli nuoruudessani paikka, jonne piti päästä lähes joka viikonloppu. Tietyllä tavalla sen on rakas paikka edelleen – kuin nuoruuteensa palaisi, hän kuvailee tuntojaan.

Turvallisuus on tärkeintä

Noudatamme voimassa olevia viranomaismääräyksiä ja tapahtuma-alue on väljä ja siellä pystyy halutessaan pysyttelemään ainoastaan omassa porukassa ja pitämään etäisyyttä muihin. Juhlitaan vastuullisesti, mutta pidetään silti hauskaa ja nautitaan musiikista

Lippuja vielä myynnissä

Päiväkohtaisen lipun saa 30 euron hintaan ja kahden päivän yhteislipun 50 eurolla. Eloriehan liput voi hankkia ennakkoon Kyläkaupan Infosta, Hotelli OnnenTähden ja Hotelli Alavuden vastaanotoista, netistä www.lippu.fi/elorieha sekä tapahtumapäivinä alueen portilta. Eloriehan ikäraja on 18 vuotta eli tapahtuma-alueelle pääsevät vain täysi-ikäiset.

« Takaisin