Hotellin kevätkausi pyörähtää käyntiin ensi lauantaina 10.2.2024 Ellinoora 30-kiertueen saapuessa Alavudelle.

Hotellin kevätkausi pyörähtää käyntiin ensi lauantaina 10.2.2024 Ellinoora 30-kiertueen saapuessa Alavudelle.

Ellinoora 30-kiertue Hotelli Alavudessa

7.2.2024

Hotelli Alavuden kevätkausi pyörähtää käyntiin ensi lauantaina 10.2.2024, kun legendaarisen hotellin lavalle nousee upea Ellinoora.

Ellinoora on neljällä Emma-palkinnolla palkittu artisti ja lauluntekijä, joka on yhdistänyt orgaanisen pop-musiikin, määrätietoisen oman tiensä kulkemisen ja suuren äänensä luoden niistä menestyksekkään uran. Ellinoora on julkaissut jo kolme menestysalbumia (Villi lapsi 2016, Vaaleanpunainen vallankumous 2019, Viimeinen romantikko 2021), joista kaksi ensimmäistä on striimannut tuplaplatinaa ja viimeisin nousi listaykköseksi ja lähestyy platinarajaa. Ellinoora on valovoimainen ja väkevä-ääninen live-esiintyjä, jonka konsertit saavat ihon kananlihalle ja suupielet hymyyn. Hän on tuonut albumiensa visuaalisen maailman onnistuneesti festareiden päälavoilta aina loppuunmyydyille klubeille asti.

Viime syksynä Vain Elämää -ohjelmassa loistaneen Ellinooran kiertueen avauskeikat Tavastialla tammikuun lopussa myytiin hetkessä loppuun. Yli puolitoista vuotta keikkataukoa pitäneen artistin 30-vuotissyntymäpäivältä alkanut Ellinoora 30 -kiertue pitää sisällään kymmeniä keikkoja ympäri Suomen ja saapuu siis ensi lauantaina Alavudelle. Alavuden keikan 25 euron hintaiset liput ovat myynnissä ennakkoon Tiketissä ja showtime on noin klo 23.00.

- Ellinoora 30 -livekokemuksessa yhdistyvät greatest hits, visuaalinen tarinankerronta, Vain elämää -versiot ja lauluja kolmelta albumilta. Lisäksi Ellinoora 30 -keikan aikana on ainutkertainen mahdollisuus kuulla ensimmäistä kertaa livenä julkaisematonta materiaalia tulevalta albumilta. En malta odottaa, että nähdään! Ellinoora hehkuttaa kiertueen tiedotteessa.

Kevät täynnä kotimaisia huippuartisteja – myös kaksi ikärajatonta keikkaa

Hotellin kevät on täynnä nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta. Legendaarisen keikkapaikan estradilla nähdään artisteja ja bändejä moneen makuun: avausviikonlopunjälkeen tulossa The 69 Eyes, Arttu Wiskari, Movetron, Teflon Brothers, UMK-kilpailija Sara Siipola, Viikate, Spiritus Mortis, The Abbey, Suvi Teräsniska, Viivi ja Michael Monroe. Myös alle 18-vuotiaita on ajateltu, sillä heille on tarjolla kevään aikana kaksi ikärajatonta keikkaa.  Näistä toinen järjestetään maaliskuussa yhteistyössä Alavuden kaupungin kulttuuripalvelujen kanssa ja esiintyjänä tuolloin on Cledos. Lisäksi koulujen päättäjäispäivänä esiintyy Lauri Haav. Alkuillan ikärajattomien keikkojen jälkeen Cledos ja Lauri Haav esiintyvät myös vanhemmille juhlijoille.

Ennakkoliput keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. -Suosituimpien artistien kohdalla kannattaa varmistaa sisäänpääsy ja hankkia liput jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta.

Suositut päivällisbuffetit jatkuvat

Artisti-iltoina hotellissa on tarjolla myös suositut ja paljon toivotut päivällisbuffetit. Ellinooran päivänä 10.2. vuorossa on Meat Lovers päivällisbuffet klo 16-20. Tuolloin buffetissa herkutellaan pippuripossulla, pasta carbonaralla, härkäpadalla, paahdetuilla perunoilla, uunikasviksilla ja jälkiruuaksi nautitaan mustaherukkarahkaa. Päivällisbuffetin hinta on aikuisilta 15,90 €, 3-7 -vuotiailta 8,00 € ja 8-12 -vuotiailta 11,00 €, alle 3-vuotiaat ruokailevat maksavan aikuisen seurassa aina veloituksetta. Pöytävaraukset päivällisbuffetteihin voi tehdä puhelimitse p. 010 770 7003 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin