Eila Pienimäki pitää Hellyydellä jouluun-konsertin

10.11.2016

Eila Pienimäki pitää Hellyydellä jouluun-konsertin Vaasan kirkossa 18.11. kello 18.00. Häntä säestää  Timo Saarimäki.    

 

 Ohjelmistoon kuuluu tuttuja ja rakkaita joululauluja.    Ohjelmassa  on  myös Pienimäen itse säveltämä  Jouluöinä kuusen alla. Rakkaita lapsuuden muistoja, kun sai nukkua kuusen alla, kuusen tuoksu ja kuun valo ikkunasta loi rauhallista joulun tunnelmaa.

Eila Pienimäki on suomalainen iskelmälaulaja. Hän syntyi 18 helmikuuta 1939 Töysässä. Hän osallistui 50-luvulla useaan iskelmälaulukilpailuun ja 1958 Helsingissä saavutettu voitto vei hänet levytysstudioon.

Hänen läpimurtonsa tapahtui maaliskuussa 1959 kappaleella Vanhan veräjän luona. Tässä muutama poiminta hänen lukuisilta levyiltä, Laulu tulipunaisesta kukasta, Tulen liekki ja Älä lähde pois

Hän avioitui yhdysvalatalaisen miehen kanssa  1960-luvulla ja muutti  Yhdysvaltoihin. He asuivat myös Meksikossa. Vuonna 1980 Eila tuli käymään Suomessa ja hän huomasi, että tämä on hänen kotinsa  ja hän palasi kotiin Suomeen ja jatkoi keikkailua ja levyttämistä.

Hän asuu nykyään Ikaalisissa todella rauhallisessa miljöössä lähellä luontoa.

Laulamisen lisäksi hän on löytänyt taidemaalauksen ja  kirjoittamisen. Hän on pitänyt taidenäyttelyitä ja julkaissut useita runokirjoja.

Hänellä on haaveena yhdistää nämä pitämällä  konsertti, taidenäyttely ja uuden kirjan  julkaisu.

Mutta nyt on mahdollisuus nauttia kauniista joululauluista.

Tervetuloa!

« Takaisin