Mika Lehtosen yritys DNA-liike on Tuurin uusimpia palveluyrityksiä.

Mika Lehtosen yritys DNA-liike on Tuurin uusimpia palveluyrityksiä.

DNA-palvelut nyt myös Tuurista

29.11.2017

Mika Lehtosen yritys DNA-liike on Tuurin uusimpia palveluyrityksiä.

Taisto Järvinen

Viime elokuussa Tuurinportin Liikekeskuksessa ovensa avannut DNA-liike täydentää Tuurin kauppakylän palveluja. DNA-liikkeen avautumiselle oli ilmiselvä tilaus, kun lähimmät DNA-palvelut olivat noin 60 kilometrin etäisyydellä ja palveluille on Tuurissa ja seutukunnalla tarvetta.

Yrittäjä Mika Lehtosen luotsaama DNA-liike on sekä palvelupiste että laitemyymälä.

  • Liikkeessä ovat tarjolla DNA:n kaikki kuluttaja- ja yrityspalvelut. Yleisimpinä niistä voisi mainita liittymät, nettipalvelut ja tv-tuotteet. Laitteet, kuten puhelimet, tabletit ja vastaavat voi hankkia laitesopimuksella tai kertamaksulla kassalle.
  • Tabletteja ja puhelimia menee tarvikkeista parhaiten, ovathan lapset ja nuoret niiden innokkaita käyttäjiä. Palvelujen puolella teen myös yrityskäyntejä asiakkaiden tarpeita kuunnellen. Yleisimmin kohteina ovat DNA-tuotteet, vaihdepalvelut, tietoturvapalvelut sekä data- ja puhelinpalvelut.

Mika Lehtonen tekee puhelinten pienempien ongelmatilojen ratkaisuja sekä koiratutkien asennuksia ja -huoltoja. Isompiin ongelmiin löytyy apua Seinäjoelta. Myös riistakamerat ovat hänen liikkeensä toimialaa. Moniin joululahjaongelmiin löytyy apu Lehtosen liikkeestä. Lastu, käsityönä kotimaisesta puusta tehty puhelimen suojakuori on ollut syksyn suosikki.

  • Monet ovat yllättyneet positiivisesti siitä, että Tuurista löytyy tällainen liike. Ostosmatkailijat toivat kesän sesonkiaikana hyvän piristyksen kauppaan.
  • Palvelemme seitsemänä päivänä viikossa Tuurinportin liikekeskuksen avoinna oloaikoina kello 18 saakka ja muulloin sopimuksen mukaan, evästää Mika Lehtonen.

DNA-liike

Tuurinportti 1

63610 Tuuri

0400 422 383

« Takaisin