Camping Jurva Oy:n ravintola ja 80 vaunupaikkaa sijaitsevat järven rannalla, idyllisen luonnon ja harrastusmahdollisuuksien keskellä.

Camping Jurva Oy:n ravintola ja 80 vaunupaikkaa sijaitsevat järven rannalla, idyllisen luonnon ja harrastusmahdollisuuksien keskellä.

Camping Jurva myötätulessa kohti syksyä

20.8.2020

Mika Hankaniemi

Camping Jurvan kesä on onnistunut yli odotusten. Ruokailijoita on vieraillut tasaisesti, niin lounaalla, kuin pizzalla ja hampurilaisella. Karaokeillat ovat myös olleet tosi suosittuja ja vaunupaikoilla on riittänyt karavaanareita. Sanna Rinta-Luoma sai alkukesästä kumppanikseen siskonsa Suvi Tuorin ja nyt viimeisimpänä kiinnityksenä Rinta-Luoman aviomies Janne liittyi yrityksen osakkaaksi.

- Yli odotusten eli tosi hyvin on kesä mennyt, ravintolan ovien avaamisen jälkeen. Selkein hitti on ollut ruoka kokonaisuudessaan: lounasta, pizzoja ja hampurilaisia on kehuttu kovasti, yrittäjät kiittelivät.

Putkiasentajana päätyökseen toimiva Janne on saanut karaokelaulajat viihtymään.

- Laulajia on riittänyt tosi paljon, mutta omat rahkeet eivät riitä ihan jokaiselle viikonlopulle, joten haemmekin tänne nyt toista karaokevetäjää.

Leirintäalueen lähellä sijaitseva Säläshalli aukeaa tanssikansalle 5. syyskuuta.

-Siellä esiintyy rautalankahenkinen The Iltavuoro Vaasasta, joka saa varmasti yleisön viihtymään. Jurvan Urheilijoiden kanssa on muutenkin tarkoitus tehdä enemmän yhteistyötä Säläshallin tapahtumien suhteen. Lapsia hemmotellaan 12.-13. syyskuuta, jolloin on luvassa ainakin peikon vierailua, poniratsastusta ja kasvomaalausta, Tuori visioi.

Vaunupaikkalaisten kausi jatkuu Jurvassa lokakuun loppuun asti, mutta ravintola pitää ovat auki vuoden loppuun saakka.

- Lounasta tullaan tarjoamaan lokakuun jälkeenkin ja karaoke pyörii viikonloppuisin, ainakin lauantaina. Yksityistilaisuuksia on varattu kalenterista ja suunnitelmissa on jo pikkujoulut ja uuden vuoden bileet, jonka jälkeen on meidän vuoro pitää lomaa, eli tammi-helmikuun ajan. Mutta tilaussauna ja mökit ovat vuokrattavissa ympäri vuoden, jos haluaa tulla narraamaan lohia tai tulla muuten vain rentoutumaan.

Pitopalvelutoiminta on myös pyörähtänyt käyntiin kesän kuluessa.

- Pitopalveluun panostetaan sen verran, että isommatkin häät pystytään ensi kesänä hoitamaan. Mökkejä aiotaan hankkia lisää, jos vuokranantaja, eli Kurikan kaupunki on myötämielinen. 2-4 -hengen mökit ovat selkeästi kysytyimpiä.

Hankintalistalla on myös sup-lautoja, polkuautoja, puihin kiinnitettäviä telttoja ja peräkärrypalju.  

- Jos tässä nyt vielä poikkeusolosuhteet palaavat, niin myynti jatkuu grillityylisesti luukusta, Sanna Rinta-Luoma totesi.

« Takaisin