Bror Salon johtama BS-Motors on sähkömopojen erikoisliike.

Bror Salon johtama BS-Motors on sähkömopojen erikoisliike.

BS-Motors tarjoaa sähköisiä menopelejä.

14.5.2020

Tomi Olli

Seinäjoella Rengastiellä sijaitseva BS-Motors on toiminut pian vuoden. Bror Salon johtama yritys tarjoaa asiakkaille laadukkaita sähkömopoja, joille riittää ostajia ympäri Suomea. Itse kulkupelit Kiinasta maahantuova Salo iloitsee sähkömopojen lisääntyneestä suosiosta.

- Niiden kysyntä on kasvanut tasaisesti. Sen ymmärtää hyvin, sillä kyseessä on erittäin kätevä kulkupeli, joka on varsinkin varttuneemman väen suosiossa. On myös huomioitavaa, että vuonna 1985 tai sitä ennen syntyneet eivät tarvitse sähkömopon kuljettamiseen ajokorttia.

BS-Motorsin sähkömopot ovat katettuja malleja, joissa on 360 asteen turvakori.  Niissä on myös yhdeksänkymmenen asteen kulmassa aukeava ovi sekä tilava sisätila.

- Varusteluun kuuluvat lisäksi sähköikkunat, kattoluukku, lämmityslaite, soitin, mekanismilla aukeava takalasi sekä kolmipisteturvavyöt. Niihin on mahdollista asentaa myös webasto.

- Sähkömopot ovat kahdelle henkilölle rekisteröityjä. Saatavana on niin 25 km/h sekä 45 km/h kulkevia malleja, Salo listaa.

Salo sanoo sähkömopon olevan kätevä kulkupeli niin keskustojen alueelle kuin muuallekin.

- Osa ajaa niillä pidempiäkin matkoja, sillä akun lataus kestää noin seitsemänkymmentä kilometriä. Lataus taas tapahtuu suoraan verkkovirrasta.

Huolto ja kotiinkuljetus

Seinäjokelaisyritys myy myös käytettyjä senioriskoottereita, joiden avulla voi ajaa isoissa kaupoissa sisälle asioimaan. Skootterin maksiminopeus on 15 km/h.

- Kaikki käytetyt sähköskootterit on kuntotarkastettu ja huollettu. On myös huomionarvoista, että meillä on sähkömopojen huoltopalvelu. Liikkeemme on avoinna maanantaista lauantaihin kello 9-17, Salo muistuttaa.

BS-Motors toimittaa kulkupelit tarvittaessa suoraan asiakkaalle.

- Vein sähkömopon hiljattain esimerkiksi Kittilään, missä entuudestaan tuttu asiakas halusi uuden mopon alleen. Näin pitkissä matkoissa toki sovitaan rahti erikseen. Itsellenikin on toisaalta mukavaa vaihtelua kiertää eri puolilla Suomea viemässä sähkömopoja asiakkaille.

- Mopojen perille vienti on hyvä ajatus senkin vuoksi, että annan tällöin asiakkaalle tarkan perehdytyksen menopelin toiminnasta. Samat ohjeet annan toki myös suoraan liikkeessä asioiville, Salo kertoo.

« Takaisin