Matti Kivinen, Vesa Keskinen, Lasse Sorvari ja Jari Rökman tyytyväisinä Kyläkaupan ja Best-Cavanin sopimuksen johdosta.

Matti Kivinen, Vesa Keskinen, Lasse Sorvari ja Jari Rökman tyytyväisinä Kyläkaupan ja Best-Cavanin sopimuksen johdosta.

Best-Caravanin myyntipiste kesäksi Tuurin Kyläkaupalle

26.5.2016

Matti Kivinen, Vesa Keskinen, Lasse Sorvari ja Jari Rökman tyytyväisinä Kyläkaupan ja Best-Cavanin sopimuksen johdosta.

Taisto Järvinen/ Lähde:Best-Caravan

Tuuriin tulee jälleen uusi palvelu, kun Best-Caravan avaa kesän ajaksi myyntipisteen Kyläkaupalle. Best-Caravanin myyntipiste tuo Tuuriin uuden, myös miehiä kiinnostavan vetonaulan. Aluksi tarjolla on noin kolmekymmentä matkailuajoneuvoa. Mikäli kiinnostusta riittää, on Best-Caravanilla tulevaisuudessa suunnitelmia laajentaa palvelutarjontaa.

  • Tämän kesän kokemusten perusteella suunnittelemme seuraavaa kesää. Silloin palvelukokonaisuuteen voisi kuulua esimerkiksi huoltopalvelut ja kanta-asiakkaille ilmainen pesukatu. Ideoita tulevaan riittää.

  • On hienoa, että Suomen suurin tavaratalo ja Suomen paras karavaanaritalo yhdistävät voimansa. Best-Caravan on paras ainakin nimensä perusteella, toimitusjohtaja Lasse Sorvari Best-Caravanista sanoo.

Best-Caravanin Tuurin pisteen vetäjä Jari Rökman sanoo olevansa utelias ja valmis uusiin haasteisiin.

  • Ilmoittauduin heti Tuurin pisteen vetäjäksi. Tämä on kiehtova tilaisuus kohdata uusia asiakkaita jaa kehittää yrityksen toimintaa.

  • Minulle voi tulla kertomaan myös ajoneuvohuolista. Paras neuvo moniin vaivoihin on tehdä vaihtokauppa.

  • Asiakasta neuvotaan ja ohjataan myös huolto- ja korjausasioissa. Jonkin pikkuvian voi korjata myös paikanpäällä mikäli aikaa riittää ja pakista löytyy sopivat työkalut.

Karavaanarien

suosikkipaikka

Tuuri ja karavaanarialue Onnela on monille karavaanarille tuttu pysähdys- ja levähdyspaikka. Onnela tunnetaan ystävällisestä palvelusta ja siisteydestä. SF-Caravan ry on valinnut Onnelan vuoden 2013 Caravan-alueeksi.

Onnelan tien puoleinen piha on nyt saanut asvalttipinnoitteen. Näin on saatu lisää tilaa matkailuajoneuvokalustolle. Kyläkaupan karavaanarialueen palvelutarjontaan kuuluvat wc- ja suihkutilat, matkailuajoneuvojen jätevesihuolto, vesipiste, saunat, uimaranta, grillikatokset, lasten leikkipaikka, koirien ulkoilutusalueet sekä jätepisteet.

Suomen suurin tavaratalo on matkailunähtävyys ja ostosparatiisi. Yleensä se menee niin, että naiset saavat aikansa kulumaan, mutta miehille ei tutustumiskohteita ole ehkä ollut riittävästi. Karavaanarit ovat merkittävä asiakasryhmä Kyläkaupalla, niinpä Tuurin kyläkauppa kehittää omaa karavaaniaiheista tarvikevalikoimaa yhdessä Best-Caravanin kanssa.

  • Matkailu on perheen yhteinen kiinnostuksen kohde. Sisustus-asioissa naisten mielipide usein painaa enemmän. Tekniikka on sitten lähinnä miesten juttu. Tarjontaa Kyläkaupalla on siten jatkossa entistä monipuolisemmin myös miehille.

« Takaisin