Myymäläpäällikkö Samu Warde odottaa innolla kesäsesonkia.

Myymäläpäällikkö Samu Warde odottaa innolla kesäsesonkia.

Best-Caravan avattiin Seinäjoelle

8.4.2021

Aleksi Mansikkamäki

Best-Caravan Oy toimii matkailuautojen ja -vaunujen monimerkkimyyjänä. Yrityksen seitsemäs toimipiste avattiin asiakkaiden toiveesta maaliskuussa Seinäjoen Hyllykalliolle. Seinäjoelle toimipisteen päälliköksi nimitetty Samu Warde odottaa innolla asiakkaita uuteen myymälään.

-Mahtavaa päästä palvelemaan niin konkarikaravaanareita kuin automatkailuharrastustaan vasta aloittaviakin asiakkaita.

Etelä-Pohjanmaan toimipisteestä löytyy laaja valikoima uusia ja käytettyjä matkailuautoja. Ajoneuvomyynnin lisäksi samassa pihapiirissä sijaitsevat huoltamo, missä onnistuu kaikkien merkkien huollot ja haastavammatkin asennukset sekä CaravanMarket, josta kanta-asiakkaat voivat käydä ostamassa varaosia ja tarvikkeita ympäri vuorokauden maksamalla ostoksensa itsepalvelukassalla. CaravanMarket on Suomen ensimmäinen ympäri vuorokauden karavaanareita palveleva marketti.

Uutta tulossa

Edellä mainittujen lisäksi Seinäjoelle avautuvat keväällä 2021 lämmitetty pesukatu ja maksuton matkaparkki. Pesukatu palvelee kanta-asiakkaita veloituksetta vuorokauden ympäri ja sieltä löytyvät tarvittavat pesuaineet ja -välineet sekä telineet katon pesua varten. Matkaparkkiin puolestaan toivotetaan tervetulleeksi kaikki automatkailijat yöpymään ja siellä on tarjolla esimerkiksi ilmainen verkkovirta ja wifi-yhteys.

-Palvelut ovat erityisesti suunnattu kanta-asiakkaille. Kanta-asiakaskortin ja sen tuomat edut saavat kaikki ketkä ostavat ajoneuvon jostain liikkeestämme.

-Ajoneuvon hinnalla ei ole väliä, sillä kaikki joiden kanssa kaupat tehdään pääsevät yrityksen kanta-asiakkaiksi, Warde sanoo.

Asiakkaan matkassa

Seinäjoen toimipiste työllistää kuusi ammattitaitoista myyjää ja mekaanikkoa. Warde vakuuttaa, että jokainen myymälässä vieraileva saa apua.

-Autamme asiakkaita kaikissa pulmissa ja kysymyksissä ja pidämme heistä huolta sen jälkeenkin, kun he ovat meiltä ajoneuvon ostaneet, olemme täällä asiakkaita varten.

Warde kannustaa ihmisiä kotimaanmatkailuun ja vierailemiseen uudessa liikkeessä.

-Suomi on kaunis maa, jossa riittää ympäri vuoden monenlaista nähtävää ja koettavaa, joten jos et vielä omista matkailuautoa niin liikkeeseemme saa tulla rauhassa tutustumaan valikoimaan.

-Kerromme mielellämme lisää matkailuautoista. Meillä on lisäksi täällä aina valmista kahvia odottamassa asiakkaita.

 

Yhteystiedot Best-Caravan Oy Seinäjoki

Akkutie 1, 60510 Seinäjoki

Vaihde puh. 010 832 4500

Ajoneuvot puh. 010 387 5006

Huolto puh. 010 387 5004

« Takaisin