Hannu Kortesniemi,  Joni Nelimarkka, Arja Huumarkoski ja Jari Nevala tyytyväisinä Bayerncarin ja AD-autokorjaamoketjun yhteistyösopimuksen allekirjoituspäivänä.

Hannu Kortesniemi, Joni Nelimarkka, Arja Huumarkoski ja Jari Nevala tyytyväisinä Bayerncarin ja AD-autokorjaamoketjun yhteistyösopimuksen allekirjoituspäivänä.

Bayerncar ja AD-autokorjaamoketju jatkaa auton matkaa yhteisvoimin

30.12.2015

Hannu Kortesniemi,  Joni Nelimarkka, Arja Huumarkoski ja Jari Nevala tyytyväisinä Bayerncarin ja AD-autokorjaamoketjun yhteistyösopimuksen allekirjoituspäivänä.

Seinäjokelainen autoliike Bayerncar on tehnyt yhteistyösopimuksen AD-autokorjaamoketjun kanssa. Nyt Bayerncar saa lisää tietotaitoa korjaamopuolensa toimintaan täyden palvelun AD-autokorjaamon kautta.

Bayerncarin yrittäjä Joni Nelimarkka on tyytyväinen korjaamopuolella tapahtuvaan kehitykseen. Uutena autokorjaamopuolen esimiehenä aloitti tänä vuonna Hannu Kortesniemi. Samalla huollon puolelle tuli uusia työntekijöitä huollon ammattilaisiksi.

– Meillä on nyt kolme asentajaa, Hannu Kortesniemi kertoo.

Bayerncarin automyynti on ollut vahvassa kasvussa ja samalla huollon ja korjaamon puoli on pyrkinyt koko ajan kehittämään toimintaansa nykyaikaiseksi autohuolloksi.

– Meillä onnistuvat määräaikaishuollot, koneremontit, ilmastoinnin huollot, renkaiden suuntaus, vaihteiston korjaukset, eli kaikki onnistuu, Kortesniemi luettelee.

AD-Seinäjoki Bayerncar Service on uudistuneen huoltopuolen nimi. Uudistuksen ja yhteistyön myötä huolto saa ison AD-ketjun tuen ja varaosapalvelut.

AD-varaosamaailma Seinäjoki lähestyi Bayerncaria yhteistyön merkeissä. AD-ketju halusi Seinäjoelle vahvan ja tunnetun yhteistyökumppanin jo olemassa olevien paikallisten huoltoliikkeidensä lisäksi.
– Halusimme Seinäjoen alueelle uuden hyvän AD-korjaamon. Lähdemme nyt yhdessä nostamaan AD-Seinäjoki Bayerncar Servicen imagoa, AD-varaosamaailman Jari Nevala kertoo.

Yhteistyö tarkoittaa sitä, että nyt  AD-ketju järjestää Bayerncarille tarvittavat tietotekniset huolto-ohjelmat ja niiden koulutukset. Tärkeässä roolissa on myös varaosapalvelut.

– Tuemme myös markkinoinnissa ja annamme siihen erilaisia työkaluja, Nevala lisää.

Joni Nelimarkka on tyytyväinen alkavaan yhteistyöhön.

– Olemme tehneet asioita oikein, ja nyt menemme edelleen eteenpäin. Haluamme pysyä kehityksen kärjessä ja mieluiten vähän edellä.

 

AD-autokorjaamot mukana PINS-etuohjelmassa

AD-autokorjaamoista saa autojen huolloista ja korjauksista pinssejä, joita myönnetään yksityishenkilöiden käteis- ja korttiostoista. AD tarjoaa myös oman 24 kk:n kansainvälisen lisäturvan varaosille ja työsuoritteille. Lisäturva kattaa kaikki AD-autokorjaamoissa henkilöautoille tehdyt työt ja asennetut varaosat työvirheiden tai valmistusvikojen osalta.

– Meillä on myös vuosimaksullinen AD-ajoturva, eli jos auto hajoaa matkan päälle, niin se hinataan ilmaiseksi lähimpään AD-korjaamoon, AD-varaosamailma Seinäjoen liikkeenjohtaja Arja Huumarkangas kertoo.

AD:n kokonaisvaltaisiin ja kattaviin palveluihin voi käydä tarkemmin tutustumassa netissä osoitteessa www.ad-finland.com.

Tällä hetkellä AD-korjaamoja Suomessa on jo 211 kappaletta. AD-Finland on kotimainen korjaamoketju.

« Takaisin