2.	Iloinen Nordic Floors –porukka vasemmalta: Erkki –Jussi Aho, Jukka-Pekka Kallio ja Salla Jokiaho.

2. Iloinen Nordic Floors –porukka vasemmalta: Erkki –Jussi Aho, Jukka-Pekka Kallio ja Salla Jokiaho.

Bambumiehen lattialauantai kutsuu lattiakaupoille 30.9.

27.9.2023

Nordic Floors Lapualla myy laatulattiat verkosta ja suoraan liikkeestä

Vivi Triballi

Lapualla, upouusissa tiloissa palvelee Nordic Floors, lattioihin erikoistunut tehtaanmyymälä ja verkkokauppa. Yrityksen toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kallio kertoo, että kaikki alkoi bambulattiasta. Lisänimen ”Bambumies” Jukka-Pekka Kallio sai, käynnistettyään bambulattioiden suosion Suomessa. Yrityksen periaatteisiin kuuluukin tarjota laadukkaat lattiat kuluttajille.

  • Meillä on tällä hetkellä yli kymmenen työntekijää ja öljyvahatut tammiparkettilattiat valmistuvat täällä Nordic Floorsin tehtaalla. Lisäksi tuomme maahan huippusuosittuja vinyylilankkuja, kertoo Jukka-Pekka Kallio.

Asiakkaina ovat kuluttajat, urakoitsijat, kunnat, rakennusliikkeet ja muut laatulattioita etsivät. Varmasti jokaiseen tarpeeseen löytyy oikea tuote, sillä tiloissa on näytillä niin aidot tammiparketit, kalanruotoparketit, vinyylilattiat kuin lajitelmat eri tyyleistä, hauskoine tuotenimineen.

  • Vinyylilattiat ovat sataprosenttisesti vedenkestäviä ja niissä on ääniä vaimentava kivikomposiittirunko, joka antaa myös mukavan lämpöisen tunteen, toisin kuin perinteiset laminaattilattiat, selittää toimitusjohtaja.

Kaiken lisäksi vinyylilattia on helppo asentaa eikä se kopise askelten alla.

  • Vinyylilattia on jopa nopeampi asentaa, kuin edellisen sukupolven vinyylilattiat, koska siinä on päältä napautettava lukkopontti. Vinyylejä ei myöskään tarvitse sahata poikki, vaan ne voidaan katkaista mattopuukolla ja tuote on kestävä käyttää, vakuuttaa Kallio ja huomauttaa, että lattia on miellyttäväntuntuinen myös käyttäjälle, koska se luovuttaa lämpöä.

 

Tyyli, kestävyys ja asennuksen helppous vetoavat

Nordic Floorsilla toimiva lattiamestari Erkki-Jussi Aho tietää, mikä vetoaa asiakkaisiin.

  • Meillä on täällä esillä suuri määrä malleja ja ihmiset tykkäävät katsella eri vaihtoehtoja. Suosittuja sävyjä ovat tällä hetkellä esimerkiksi Ohra, Puuteri ja vaalea Mummola, vihjaa Aho.

Suunnitteluun apua antaa myös sisustussuunnittelija ja lattiamestari Salla Jokiaho. Hän vastailee lisäksi verkon kautta tulleisiin kysymyksiin.

  • Paljon kysytään esimerkiksi väreistä ja niiden yhteen sopimisesta. Meiltä voi hakea tai tilata mallipaloja, joita voi sitten sovitella kotona tietyssä tilassa, niin näkee mikä lattia käy parhaiten kyseiseen tilaan ja sen väritykseen, neuvoo Jokiaho.

Myös valaistus on Nordic Floorsin väen mukaan tosi suuressa osassa. Joskus asiakasta kiinnostaa enemmän puulattia, mutta valmiutta maksaa esimerkiksi arvokkaammasta parkettilattiasta ei ole. Silloinkin löytyy vaihtoehto.

  • Kovapuu on huomattavasti parkettia edullisempi. Siinä on runko kivikomposiittia ja pinta tammiparkettia, kerrotaan Nordic Floorsilta ja kehotetaan rohkeasti kyselemään eri vaihtoehdoista.

 

Bambumiehen lattialauantai tuo perheille toimintaa ja tarjouksia

Toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kallio on rehdisti ylpeä Bambumiehen tittelistään ja on siksi järjestämässä Bambumiehen lattialauantain 30.9. Tuolloin tarjouksia riittää ja puuhaa on perheen pienimmillekin.

  • Täällä on paitsi lyömättömiä tarjouksia, myös toimintaa. Lapsille on pomppulinna, kasvomaalausta ja tietenkin kahvia ja pullaa ja sadalle ensimmäiselle myös makkaraa, lupaa Kallio.

Eikä tuotteita tarvitse odottaa, sillä sen verran laaja lattiavalikoima löytyy Nordic Floorsin varastosta.

  • Kannattaa tulla katsomaan ja ottaa peräkärry mukaan, niin saa täältä lattiatarpeet heti mukaan. Meillä on varastossa trendituotteita ja kivoja yllätyksiäkin tarjouspäivänä tullaan tarjoamaan, vihjaa Kallio ja toivottaa kaikki lattiatarjouksille Bambumiehen lattialauantaina 30.9.

« Takaisin