Autourheiluväki kokoontuu Hanaa Expoon Autourheilun kilpailukausi kotimaassa on tältä kaudelta siirtynyt telakalle, mutta kalentereissa on vielä yksi tärkeä tapahtuma tälle vuodelle. Se on tulevan joulukuun 1. päivänä Lahdessa järjestettävä Hanaa Expo, joka kutsuu koolle kaikki autourheilun harrastajat lajista riippumatta.  Tapahtuman taustalta löytyy Lahdessa ensi keväänä 12. kerran järjestettävän Classic Motorshow´n masinoija Risto Laine, jonka RLO Events Oy / Hanaa-media on yrityskaupalla siirtynyt Hanaa -lehden kustantajaksi. Laine halusi mahdollisimman monen autourheilun toimijan saman katon alle ennen pian käynnistyvää autourheiluvuotta 2019.  -Hanaa Expo tuo Lahden Urheilu- ja messukeskukseen monipuolisesti autourheilun eri toimijoita. Osastoilta löytyy kilpailujen järjestäjiä, kattojärjestön edustajia, varusteiden ja tarvikkeiden kauppiaita, turvavarusteiden rakentajia, autojen teippaajia, mainostoimistoja ja lähes kaikkea mikä liittyy jollakin tapaa autourheiluun, Laine alustaa.  -Lisäksi AKK:n toimisto siirtyy näyttelyn ajaksi Lahteen. Toimiston henkilökunta palvelee näyttelyssä omalla osastollaan lisenssi- ja kaikissa muissakin asioissa.  Ajovarustemääräyksiin on tulossa muutoksia ensi kaudelle. Hanaa Expo on paikka missä autourheilijat voivat päivittää turvavarusteet ensi kaudelle. AKK:n osastolla on saatavilla lisätietoa uusista varustesäännöistä. Mestarit lavalla  Näyttelyssä on mukana yli 60 autourheilun toimijaa. Ykköset -lehden levikkialueella on vankka autourheilun tekijäjoukko. Myös heitä, kuten esimerkiksi Mika Lemmetin Lemmetti Design -yrityksen ja Turvakaarityöt Tmi J. Valtaalan tapaa Hanaa Expossa.  Näyttelypäivän ohjelmassa pääsevät ääneen tietenkin myös itse mestarit eli autourheilijat usean eri luokan palkintojen jaon yhteydessä. Palkittavien listalla on rallisprintin SM-sarjan menestyjien lisäksi F-Rallisarjan ja R-Ralli Cupin parhaimmistoa. Päivän juontajat Tomi Tuominen ja Toni Lönnroos haastattelevat kuljettajia ohjelmalavalla.  Ohjelmalavalla on toimintaa koko näyttelypäivän ajan. Aikataulusta poimittuna siellä esitellään rallin SM-sarja 2019, kauden 2019 sääntömuutokset ja näyttelyn tähtivieras, joka paljastuu vasta paikan päällä.  Autourheilijoiden perusvarustukseen kuuluva Hanaa -lehti on näyttelyn nimen mukaan myös näyttävästi esillä messujen tarjonnassa.  -Esittelemme näyttelyssä uudistuvan Hanaa -lehden. Pientä esimakua on jo nähtävissä lehden nettisivuilla. Lehden logo on vaihtunut. Sisältö pysyy vanhalla tutulla linjalla, mutta myös uutta on tulossa. Hanaa Expossa kerromme lisää uudistuvasta lehdestä, Laine lupaa.  Hanaa Expo avaa ovensa Lahden Urheilu- ja messukeskuksen Lahti-hallissa lauantaina tulevan joulukuun 1. päivänä klo 09:00. Näyttely sulkeutuu klo 17:00.

Autourheiluväki kokoontuu Hanaa Expoon Autourheilun kilpailukausi kotimaassa on tältä kaudelta siirtynyt telakalle, mutta kalentereissa on vielä yksi tärkeä tapahtuma tälle vuodelle. Se on tulevan joulukuun 1. päivänä Lahdessa järjestettävä Hanaa Expo, joka kutsuu koolle kaikki autourheilun harrastajat lajista riippumatta. Tapahtuman taustalta löytyy Lahdessa ensi keväänä 12. kerran järjestettävän Classic Motorshow´n masinoija Risto Laine, jonka RLO Events Oy / Hanaa-media on yrityskaupalla siirtynyt Hanaa -lehden kustantajaksi. Laine halusi mahdollisimman monen autourheilun toimijan saman katon alle ennen pian käynnistyvää autourheiluvuotta 2019. -Hanaa Expo tuo Lahden Urheilu- ja messukeskukseen monipuolisesti autourheilun eri toimijoita. Osastoilta löytyy kilpailujen järjestäjiä, kattojärjestön edustajia, varusteiden ja tarvikkeiden kauppiaita, turvavarusteiden rakentajia, autojen teippaajia, mainostoimistoja ja lähes kaikkea mikä liittyy jollakin tapaa autourheiluun, Laine alustaa. -Lisäksi AKK:n toimisto siirtyy näyttelyn ajaksi Lahteen. Toimiston henkilökunta palvelee näyttelyssä omalla osastollaan lisenssi- ja kaikissa muissakin asioissa. Ajovarustemääräyksiin on tulossa muutoksia ensi kaudelle. Hanaa Expo on paikka missä autourheilijat voivat päivittää turvavarusteet ensi kaudelle. AKK:n osastolla on saatavilla lisätietoa uusista varustesäännöistä. Mestarit lavalla Näyttelyssä on mukana yli 60 autourheilun toimijaa. Ykköset -lehden levikkialueella on vankka autourheilun tekijäjoukko. Myös heitä, kuten esimerkiksi Mika Lemmetin Lemmetti Design -yrityksen ja Turvakaarityöt Tmi J. Valtaalan tapaa Hanaa Expossa. Näyttelypäivän ohjelmassa pääsevät ääneen tietenkin myös itse mestarit eli autourheilijat usean eri luokan palkintojen jaon yhteydessä. Palkittavien listalla on rallisprintin SM-sarjan menestyjien lisäksi F-Rallisarjan ja R-Ralli Cupin parhaimmistoa. Päivän juontajat Tomi Tuominen ja Toni Lönnroos haastattelevat kuljettajia ohjelmalavalla. Ohjelmalavalla on toimintaa koko näyttelypäivän ajan. Aikataulusta poimittuna siellä esitellään rallin SM-sarja 2019, kauden 2019 sääntömuutokset ja näyttelyn tähtivieras, joka paljastuu vasta paikan päällä. Autourheilijoiden perusvarustukseen kuuluva Hanaa -lehti on näyttelyn nimen mukaan myös näyttävästi esillä messujen tarjonnassa. -Esittelemme näyttelyssä uudistuvan Hanaa -lehden. Pientä esimakua on jo nähtävissä lehden nettisivuilla. Lehden logo on vaihtunut. Sisältö pysyy vanhalla tutulla linjalla, mutta myös uutta on tulossa. Hanaa Expossa kerromme lisää uudistuvasta lehdestä, Laine lupaa. Hanaa Expo avaa ovensa Lahden Urheilu- ja messukeskuksen Lahti-hallissa lauantaina tulevan joulukuun 1. päivänä klo 09:00. Näyttely sulkeutuu klo 17:00.

Autourheiluväki kokoontuu Hanaa Expoon

8.11.2018

Autourheiluväki kokoontuu Hanaa Expoon

 

Autourheilun kilpailukausi kotimaassa on tältä kaudelta siirtynyt telakalle, mutta kalentereissa on vielä yksi tärkeä tapahtuma tälle vuodelle. Se on tulevan joulukuun 1. päivänä Lahdessa järjestettävä Hanaa Expo, joka kutsuu koolle kaikki autourheilun harrastajat lajista riippumatta.

  Tapahtuman taustalta löytyy Lahdessa ensi keväänä 12. kerran järjestettävän Classic Motorshow´n masinoija Risto Laine, jonka RLO Events Oy / Hanaa-media on yrityskaupalla siirtynyt Hanaa -lehden kustantajaksi. Laine halusi mahdollisimman monen autourheilun toimijan saman katon alle ennen pian käynnistyvää autourheiluvuotta 2019.

  -Hanaa Expo tuo Lahden Urheilu- ja messukeskukseen monipuolisesti autourheilun eri toimijoita. Osastoilta löytyy kilpailujen järjestäjiä, kattojärjestön edustajia, varusteiden ja tarvikkeiden kauppiaita, turvavarusteiden rakentajia, autojen teippaajia, mainostoimistoja ja lähes kaikkea mikä liittyy jollakin tapaa autourheiluun, Laine alustaa.

  -Lisäksi AKK:n toimisto siirtyy näyttelyn ajaksi Lahteen. Toimiston henkilökunta palvelee näyttelyssä omalla osastollaan lisenssi- ja kaikissa muissakin asioissa.

  Ajovarustemääräyksiin on tulossa muutoksia ensi kaudelle. Hanaa Expo on paikka missä autourheilijat voivat päivittää turvavarusteet ensi kaudelle. AKK:n osastolla on saatavilla lisätietoa uusista varustesäännöistä.

 

Mestarit lavalla

  Näyttelyssä on mukana yli 60 autourheilun toimijaa. Ykköset -lehden levikkialueella on vankka autourheilun tekijäjoukko. Myös heitä, kuten esimerkiksi Mika Lemmetin Lemmetti Design -yrityksen ja Turvakaarityöt Tmi J. Valtaalan tapaa Hanaa Expossa.

  Näyttelypäivän ohjelmassa pääsevät ääneen tietenkin myös itse mestarit eli autourheilijat usean eri luokan palkintojen jaon yhteydessä. Palkittavien listalla on rallisprintin SM-sarjan menestyjien lisäksi F-Rallisarjan ja R-Ralli Cupin parhaimmistoa. Päivän juontajat Tomi Tuominen ja Toni Lönnroos haastattelevat kuljettajia ohjelmalavalla.

  Ohjelmalavalla on toimintaa koko näyttelypäivän ajan. Aikataulusta poimittuna siellä esitellään rallin SM-sarja 2019, kauden 2019 sääntömuutokset ja näyttelyn tähtivieras, joka paljastuu vasta paikan päällä.

  Autourheilijoiden perusvarustukseen kuuluva Hanaa -lehti on näyttelyn nimen mukaan myös näyttävästi esillä messujen tarjonnassa.

  -Esittelemme näyttelyssä uudistuvan Hanaa -lehden. Pientä esimakua on jo nähtävissä lehden nettisivuilla. Lehden logo on vaihtunut. Sisältö pysyy vanhalla tutulla linjalla, mutta myös uutta on tulossa. Hanaa Expossa kerromme lisää uudistuvasta lehdestä, Laine lupaa.

  Hanaa Expo avaa ovensa Lahden Urheilu- ja messukeskuksen Lahti-hallissa lauantaina tulevan joulukuun 1. päivänä klo 09:00. Näyttely sulkeutuu klo 17:00.

 

Teksti ja kuva: JiiVee Korpela

« Takaisin