Volvon ohjauspyörän taakse istunut Mervi Mäkelä-Koski ja Rainer Koski tietävät autokaupan olevan pitkä tie, kuten maraton, mutta alkuvauhti matkalle on ollut hyvä.

Volvon ohjauspyörän taakse istunut Mervi Mäkelä-Koski ja Rainer Koski tietävät autokaupan olevan pitkä tie, kuten maraton, mutta alkuvauhti matkalle on ollut hyvä.

AutoButikissa Seinäjoella on uudentyyppinen toimintamalli

13.9.2018

Volvon ohjauspyörän taakse istunut Mervi Mäkelä-Koski ja Rainer Koski tietävät autokaupan olevan pitkä tie, kuten maraton, mutta alkuvauhti matkalle on ollut hyvä.

Taisto Järvinen

Tuontiautoina ovat vain huolella valitut Volvo -henkilöautot

Seinäjoella viime elokuun alkupuolella toimintansa aloittanut AutoButik Oy on valinnut uudentyyppisen toimintamallin. AutoButik on tiettävästi ensimmäinen käytettyjä Volvo -henkilöautoja myyvä liike Suomessa, joka on keskittynyt yhteen automerkkiin. Liike tuo Ruotsista uudehkoja, huolella valittuja Volvo -henkilöautoja. Myytävät autot edustavat kattavaa poikkileikkausta merkin mallistosta.

Autokauppias, yrittäjä Rainer Koski sanoo liikeidean juontuvan siitä, että asiakkaille pitää olla tarjolla hyviä, suhteellisesti vähän ajettuja ja kohtalaisen tuoreita käytettyjä autoja. 28 vuoden autokaupan kokemuksella Koski tietää Tukholman kaupungiksi, jossa matkustetaan paljon julkisilla kulkuneuvoilla ja henkilöautojen kilometrikertymät ovat keskimäärin vähäisempiä kuin esimerkiksi Suomen maaseudulla.

  • Volvo oli helppo valita liikkeemme automerkiksi, kun se on ns. tavallisten ihmisten auto. Lisäksi merkki on luotettava ja sen suosio Ruotsissa on hyvässä kasvussa. Olemme saaneet luotettavat liikesuhteet useaan merkkiliikkeeseen Tukholman seudulla ja toiminta heidän kanssa on sujunut hyvin. Ostamme autot pääasiassa merkkiliikkeistä, ja valitsemme autot itse käymällä paikanpäällä maanantaisin.
  • Sloganimme on ”Huolella valittuja”. Se tarkoittaa vähäpäästöistä, hyvin pidettyä  ja hoidettua autoa mm. pieniä kilometrimääriä, jopa alle 30 000 km ajettuja Volvoja. Myönnämme kaikki myymiimme Volvoihin yhden vuoden/ 20 000 kilometrin takuun.

Muutama auto jokaisesta mallista

Volvo -henkilöautojen mallisto on laaja ja siitä löytyy auto niin työ- kuin harrastekäyttöön. AutoButik Oy:n tarjonnassa laaja valikoima useasta mallista. Yhteensä Volvoja liikkeessä noin 25-30 kpl kerrallaan

  • Meidän tapamme toimia on; enemmän panoksia laatuun ja ei niinkään määrään. V60-sarjan Volvot ovat tämän päivän ykkös-suosikkeja, mutta myös kaikilla muilla malleilla on paljon kysyntää ja niitä on tarjolla. Mikäli asiakkaan haluamaa mallia ei meiltä löydy, niin sellainen voidaan hänelle hakea.

Noin 6000 autokaupan kokemuksella Rainer Koski tietää hinnoittelun olevan avainasia aina, kun puhutaan käytettyjen autojen kaupasta.  AutoButikin kaupanteko ja myös hinnoittelu on yhden merkin ansiosta kohtuullisen selkeää. Toki vaihdokkeina tulee myös muita merkkejä.

Myyntisihteeri Mervi Mäkelä-Koski muistuttaa, että autokaupan rahoitus järjestyy AutoButik Oy:n kautta.

  • Korkotaso voidaan neuvotella asiakkaan kanssa sopiviksi. Korot edelleen varsin alhaalla ja maksuaikaa asiakkaalle järjestyy. Yhteistyökumppaneinamme on kolme isoa rahoitusyhtiötä.

Mervi ja Rainer haluaa tarjota erikoisliikkeessään lämminhenkistä asiakaspalvelua ja olemme valmiit ottamaan myös vaihtoauton vaihdossa.

AutoButik Oy on avoinna tiistaisin klo 12-17, keskiviikosta perjantaihin klo 10-17 ja lauantaisin klo 10-14.

AutoButik Oy

Pohjankaari 5

60120 Seinäjoki

0400 663 323

www.autobutik.fi

« Takaisin