Kiia ja Marika Toivonen yhdessä Jetta-Talo Oy:n Tuomo Parhialan kanssa Asuntomessujen kohteen 32, eli Keittiömaailman Suola ja Pippuri-kohteen tyylikkäässä keittiössä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Kiia ja Marika Toivonen yhdessä Jetta-Talo Oy:n Tuomo Parhialan kanssa Asuntomessujen kohteen 32, eli Keittiömaailman Suola ja Pippuri-kohteen tyylikkäässä keittiössä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Asuntomessuille lähteminen kannatti

28.7.2016

Asuntomessuille lähteminen kannatti

Jussi Mustikkamaa

Seinäjokelaiset Marika ja Ari Toivonen päättivät reilut kaksi vuotta sitten hakea Seinäjoella järjestettäviltä Asuntomessuilta tonttia. Asuntomessurakentaminen ei ollut perheen ensisijainen ajatus, vaan tarkoitus oli löytää omakotitalolle tontti entisen kodin lähettyviltä.

– Kaverit houkuttelivat hakemaan asuntomessutonttia, koska hekin hakivat. Sitten lähdimme vähän viime tingassa matkaan mukaan, tontti löytyi ja jatkoimme siitä suunnittelua, Marika Toivonen kertoo.

Talotoimittajaksi Toivoset valitsivat Jetta-Talo Oy:n. Yhteistyökumppaniksi löytyi Keittiömaailma, joka on messutalokohteen Suola ja Pippuri päänäytteilleasettaja.

– Paikallinen Keittiömaailmakauppias Sami Tiisjärvi innostui lähtemään päänäytteilleasettajaksi, Marika lisää.

– Marikan ja Arin kanssa juttu lähti heti hyvin liikenteeseen, ja kohde on mielenkiintoinen, joten innostuin haastamaan tehtaan mukaan projektiin. Messuille lähtö kannatti ehdottomasti, Sami Tiisjärvi toteaa tyytyväisenä.

Vuoden suunnittelun jälkeen Toivosen nelihenkinen perhe aloitti tontillaan työt. Talotehdas toimii kohteen rakentajana ja perheen tehtäväksi on jäänyt piha-alueen tekeminen ja rakennusalueen siivoustyöt.

– Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, Marikalla ja Arilla oli selkeät suunnitelmat, yhteistyö on sujunut hyvin, ja olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, Etelä-Pohjanmaan ja Vaasan alueella toimiva Jetta-Talon edustaja Tuomo Parhiala sanoo.

Marika Toivonen uskoo, että he tulevat viihtymään Suola ja Pippuri-talossa pitkään, koska koti on toteutettu omien suunnitelmien ja toiveiden mukaan. Messukohteeseen Ari, Marika, Kiia ja Tuukka pääsevät muuttamaan elokuun seitsemännen päivän jälkeen, heti Asuntomessujen loputtua.

– Kyllä se varmasti aika hulina on siinä muuttovaiheessa, Marika naurahtaa.

Unelmien toteuttaja

Jetta-Talo Oy on talonrakennusalan ammattilainen, joka on valmistanut talopaketteja yli 30 vuoden ajan. Yritys valmistaa asiakkaille juuri heidän tarpeisiinsa sopivan oikeanlaisen kodin.

– Talomallia ei aina löydy suoraan talokirjasta, vaan usein asiakkaan kanssa muunnellaan olemassa olevaa mallia tai suunnitellaan kokonaan uusi malli asiakkaan tarpeisiin tehtaan luonnospalvelun kanssa, Jetta-Talon edustaja Tuomo Parhiala sanoo.

Jetta-Talo on luonut talopakettien jakelutieksi Jetta-taloedustaja palveluverkoston, jotta asiakkailla olisi niiden kautta mahdollisuus saada kaikki talonrakennusprojektissa tarvittavat hankinnat. Talon rakentaminen on useasti asiakkaalle elämän suurin ja vaativin hanke joka halutaan tehdä harkiten.

– Talotehtaamme onkin halunnut panostaa laatuun, kustannus- ja energiatehokkuuteen. Yhä useampi onkin ratkaisussaan päätynyt energiatehokkaaseen passiiviratkaisuun, Parhiala kertoo.

www.jetta-talo.fi

Tuomo Parhiala

0400190129

(Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

 

« Takaisin