Järjestäjät toivovat runsaasti osallistujia patikka tapahtumaan.

Järjestäjät toivovat runsaasti osallistujia patikka tapahtumaan.

Arpaisten patikka Soinissa lauantaina 10.9.

2.9.2016

Arpaisten patikka Soinissa lauantaina 10.9.

Perinteinen Arpaisten patikka järjestetään Soinissa lauantaina 10.9. Reittivaihtoehtoja ovat 28 km, 19 km ja 14 km. Reittien varrella on useita mehupisteitä sekä maittava maastoruokailu. Lisäksi myynnissä on pikkupurtavaa, joten taskun pohjalle kannattaa varata hieman rahaa mukaan. Kaikki osallistujat saavat tuotepalkinnoksi Arpaisten patikka logolla varustetut aurinkolasit, kunniakirjan sekä osallistuvat tavarapalkintojen arvontaan.

Ennakkoilmoittautuminen on käynnissä maanantaihin 5.9 saakka. Ennakkoilmoittautuneiden hinnat ovat: Aikuiset 25 €, alle 18v 20 €, perhepaketti (sis. 2 aikuista ja 1-2 alle 18v lasta) 60 €. Lisäksi firmoilla, seuroilla, työ/kaveriporukoilla on mahdollisuus hankkia ryhmälippu joka maksaa 20 €/hlö. Ryhmään pitää kuulua vähintään 10 henkilöä.

Tapahtuma aamuna pystyy ilmoittautumaan myös mukaan. Ilmoittautuminen tulee tehdä patikkapäivänä klo 8.00-8.30 välisenä aikana Soinin yhteistalolla (Multiantie 29). Paikan päällä ilmoittautuneiden hinnat ovat: Aikuiset 30 €, alle 18v 25€ ja perhepaketti 75 €. Ryhmälippua ei ole mahdollista hankkia paikan päällä.

Linja-auto kyyditykset lähtevät yhteistalolta lähtöpaikoille klo 9.00. Patikoinnin jälkeen on mahdollista käydä saunomassa ja uimassa Soinin liikekeskuksen tiloissa (Alajärventie 2).

Tapahtuman järjestää: Järvi-Pohjanmaan vapaa-aikapalvelut, Parviaisen kyläyhdistys ja Saurun seudun maa-ja kotitalousseura.

Lisätietoa / ilmoittautumiset: Liikunnanohjaaja Janne Kujala puh. 0400-790 643 tai sähköpostitse (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin