Ensi lauantaina 18.11.2023 Hotelli Alavudessa meitä viihdyttävät monien tv-sarjojen ja elokuvien kirkkaat tähdet Antti Reini ja Jussi Lampi.

Ensi lauantaina 18.11.2023 Hotelli Alavudessa meitä viihdyttävät monien tv-sarjojen ja elokuvien kirkkaat tähdet Antti Reini ja Jussi Lampi.

Antti Reini ja Jussi Lampi Hotelli Alavudessa

15.11.2023

Ensi lauantaina 18.11. hotelli Alavuden lavalle nousevat monien tv-sarjojen ja elokuvien kirkkaat tähdet Antti Reini ja Jussi Lampi, jotka tarjoavat pikkujoulukauteen sekä musiikkia että tarinoita. Keikan 25 € hintaiset liput ovat ennakkomyynnissä Tiketissä.

Sekä Antti Reini että Jussi Lampi ovat suomalaisille erittäin tuttuja nimiä, erityisesti näyttelijöinä mutta myös muusikoina. Molemmat on nähty lukemattomissa eri tuotannoissa niin teatterilavalla, televisiossa kuin elokuvissakin, tuoreimpina muistissa varmasti Reinin viime kesän musikaaliesiintyminen Törnävän kesäteatterin Xanadu-näytelmässä ja Jussi Lampin rooli patruunatehtaan palomestarina Lapua 1976-leffassa.

Nuorempana rumpuja eri yhtyeissä soittanut Reini on ajautunut erilaisten bändikokoonpanojen kautta soolouralle, ja hänen debyyttisoololevynsä Kärpänen julkaistiin elokuussa 2016. Tällä viikolla Antti aloittaa Waloa & Woimaa -kiertueen, jonka lomassa hän myös esiintyy Jussin kanssa Alavudella. Alavutelaistunut Lampi puolestaan tekee tällä hetkellä muun muassa duokeikkoja muusikko Timo Rautiaisen kanssa eri puolilla Suomea.

Pikkujoulukausi käyntiin

Lauantaina hotellin pikkujoulukausi käynnistyy toden teolla, sillä luvassa on ensimmäinen show & dinner -ilta. 18.11.-16.12.2023 artisti-iltoina hotellissa on nimittäin mahdollista nauttia sekä ruuasta että viihteestä –myynnissä ovat peruslipun lisäksi myös show & dinner -paketit. Ennakkoon varattavat show & dinner-liput sisältävät herkullisen pikkujoulubuffetin ennen illan keikkaa sekä pääsylipun artisti-iltaan. Pikkujoulubuffet on varattavissa ryhmille myös muina iltoina.

Kotimaisia huippuartisteja

Hotellin syksy on ollut täynnä nimekkäitä esiintyjiä Suomen huipulta ja heitä riittää vielä koko loppuvuodeksi. Legendaarisen hotellin estradilla nähdään artisteja ja bändejä moneen makuun: Kake Randelin, Jonne Aaron, Costello & Rock’n Roll Boys, Telaketju, Hurma, Screaming Thunders sekä Aarne Tenkanen & Tempuntekijät.

Ennakkoliput keikoille myy Tiketti ja lippuja saa myös ovelta. -Suosituimpien artistien kohdalla kannattaa varmistaa sisäänpääsy ja hankkia liput jo hyvissä ajoin ennakkoon, vinkataan hotellilta.

Lue lisää www.hotellialavus.fi. Yritysten ja yhdistysten pikkujouluvaraukset sekä show & dinner lippujen varaukset myyntipalvelusta, puh. 010 770 7013 tai (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen)

« Takaisin