Kyläkauppa Keskinen järjestää yhdessä TE-toimiston ja Sedun kanssa rekrytointikoulutuksen, jonka läpäisseet työllistyvät Kyläkaupan pikaruokapisteisiin ja kahviloihin tulevien sesonkien ajaksi. Hakuaika on käynnissä 28.1.2019 saakka.

Kyläkauppa Keskinen järjestää yhdessä TE-toimiston ja Sedun kanssa rekrytointikoulutuksen, jonka läpäisseet työllistyvät Kyläkaupan pikaruokapisteisiin ja kahviloihin tulevien sesonkien ajaksi. Hakuaika on käynnissä 28.1.2019 saakka.

Ammattikoulutusta rekrytointikoulutuksen kautta

10.1.2019

Töihin Kyläkauppaan?

Kyläkauppa Keskinen järjestää yhdessä TE-toimiston ja Sedun kanssa rekrytointikoulutuksen 15 henkilölle. Tarkoituksena on kehittää hakijoiden ammattitaitoa ja osaamista niin, että kurssin hyväksytysti suorittaneet työllistyvät Kyläkaupan pikaruokapisteisiin ja kahviloihin tulevien sesonkien ajaksi. Haku koulutukseen on parhaillaan käynnissä ja hakuaika päättyy 28.1.2019. Koulutus järjestetään Tuurissa Kyläkaupan tiloissa 18.2.-26.4.2019. Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus torstaina 17.1.19 kello 10 Kyläkaupassa hotelli OnnenTähden kokoustiloissa. Jos ala tuntuu yhtään omalta, kannattaa lähteä kuuntelemaan.

Koulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhanalaisille TE-toimiston yli 20-vuotiaille työnhakijoille, jotka ovat kiinnostuneet Kyläkaupan liikennemyymälä-, kahvila- ja pikaruokapaikoissa työskentelystä. Ammatillinen koulutus ei ole välttämätöntä, vaan hakijat voivat olla esimerkiksi urapolulla suuntaa hakevia henkilöitä, jotka haluavat työllistyä ravintola-alalle. Henkilökohtaisessa opintosuunnitelmassa huomioidaan opiskelijan aikaisempi osaaminen sekä yrityksen tarpeet ja tehtävät.

Tavoitteena on kouluttaa osallistujat tuntemaan yrityksen kahvila- ja pikaruokaprosessi sekä työskentelemään itsenäisesti määritellyissä työtehtävissä. Koulutus toteutetaan sekä lähiopetuksena että työssäoppimisena. Tietopuolinen osuus toteutetaan Kyläkaupan tiloissa ja työssäoppiminen yrityksen kahviloissa, pikaruokapaikoissa ja liikennemyymälässä. Koulutukseen kuuluu muun muassa ammattienglanti ja -ruotsi, hygieniaosaaminen ja puhtaanapito, anniskeluosaaminen, asiakaspalvelutaidot, myyntityö, ravitsemusosaaminen ja erityisruokavalioiden tuntemus. Koulutuspäivän pituus on 7 tuntia ja työssäoppimisessa käytetään työnantajan määrittelemää työaikaa.

Hae netissä

Jätä hakemus netissä osoitteessa www.te-palvelut.fi. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun on vahvistettava hakemuksesi TE-toimistossa henkilökohtaisesti ennen hakuajan päättymistä. Tiedotukset ja ohjeistukset tapahtuvat pääasiassa tekstiviestillä, joten muista pitää puhelinnumerosi ajan tasalla.

LISÄTIETOJA koulutuksen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista:
Koulutusneuvonta 0295 020 702 ma-pe klo 9-16.15 TAI sähköpostilla: (Sähköpostiosoitteet vaativat JavaScript-tuen) TAI Facebookissa www.facebook.com/koulutusneuvonta

« Takaisin