Kyläkaupan Pihamyymälässä on hyvä valikoima kukkalahjoja äitienpäiväksi.

Kyläkaupan Pihamyymälässä on hyvä valikoima kukkalahjoja äitienpäiväksi.

Äitienpäiväkukat Kyläkaupan Pihamyymälästä

29.4.2021

Äitienpäivä aloittaa perinteisesti kukkakesän ja äitiä onkin luontevaa muistaa kukkalahjalla, josta pääsee nauttimaan vielä juhlan jälkeenkin. Kyläkaupan äitienpäiväruusut ja muut kukkivat lahjat ovat myynnissä Kyläkaupan Pihamyymälässä, joka on avoinna joka päivä kello 9-21.

Pihamyymälän valikoimassa on äidille tai mummulle paljon ihania kukkalahjoja – esimerkiksi erilaisia ja erikokoisia ruukkuruusuja, runkoruusuja, hortensioita, jalopelargonioita, maljaköynnöksiä ja erilaisia isoja amppeleita. Suomalaiset rakastavat ruusuja ja se onkin suosituin valinta äitienpäiväksi, mutta myös muut ruukkukukat ovat kauniita ja kestäviä lahjoja. Sisustusta harrastava äiti osaa arvostaa varmasti myös lahjaksi saatuja viherkasveja, sillä jo muutaman vuoden vallalla ollut vihersisustusbuumi jatkuu edelleen. Kyläkaupan Pihamyymälässä trendejä seurataan tarkoin ja valikoimassa onkin paljon erikokoisia viherkasveja kaikenkokoisten tilojen sisustamiseen.

Sisusta viherkasveilla myös ulkona

Viherkasveilla voi luoda viihtyvyyttä ja näkösuojaa myös terasseille ja parvekkeille, sillä viherkasvit viihtyvät kesäisin myös ulkona. Sisätilojen sisutustyyliä voi siis viherkasvien avulla jatkaa myös ulkotiloissa esimerkiksi yhdistelemällä niitä ruukkuryhmiin kesäkukkien kanssa tai ripustamalla amppeleihin terassille.

Viherkasvit voi siirtää ulos, kun yöpakkaset ovat ohi, aluksi varjoon ja muutaman päivän kuluttua valoisampaan paikkaan. Terassiolosuhteissa viherkasveja on kuitenkin muistettava kastella useammin kuin sisällä.

Hyötypuutarhojen suosio on nousussa

Puutarhatrendeissä pinnalla on myös syötävien vihannesten ja yrttien kasvattaminen omassa hyötypuutarhassa. Omalle pihalle pystyy rakentamaan lähes millaisen hyötypuutarhan vain, mutta pienen yrttitarhan voi perustaa vaikka parvekkeelle. Erilaiset lavakaulukset ja istutuslaatikot ovat hyvä ratkaisu silloin, kun pihamaalla ei ole tilaa perinteiselle kasvimaalle tai kasvihuoneelle. Oman pikku viljelmän aloittaminen on helppoa, sillä Kyläkaupan Pihamyymälästä voi hankkia istutuslaatikoista alkaen kaiken tarvittavan kasvatusharrastuksen aloittamista varten: siemeniä, istukassipuleita, multaa, työkaluja ja niin edelleen.

« Takaisin