Revyy koostuu arjen pienistä tilanteista, joissa on mukana myös hauskaa kritiikkiä tämän hetken yhteiskunnallisista ilmiöistä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Revyy koostuu arjen pienistä tilanteista, joissa on mukana myös hauskaa kritiikkiä tämän hetken yhteiskunnallisista ilmiöistä. Kuva: Jussi Mustikkamaa

Aikuisen maun pikkujoulurevyy hauskuuttaa Kalajärven rantaravintolassa

3.11.2016

Aikuisen maun pikkujoulurevyy hauskuuttaa Kalajärven rantaravintolassa

Jussi Mustikkamaa

Peräseinäjoen Pennihäät esittää Penni Ajatuksista osa 2- pikkujoulurevyyn Kalajärven rantaravintolassa Peräseinäjoella. Hervottoman hauskan revyyn ohella pikkujoulun viettäjille on tarjolla ostaa runsas joulupöytä ennen esitystä. Esityksen jälkeen on mahdollisuus jatkaa iltaa karaoken tai nuorekkaan live-bändin tahtiin.

Penni Ajatuksista revyy 2 on jatkoa samanlaiselle esitykselle, joka keräsi valtaisan suuren yleisösuosion 12 vuotta sitten.

– Tein aikoinaan Penni Ajatuksista ensimmäisen osan, ja yleisö tykkäsi silloin teemasta kovasti, joten innostuin kirjoittamaan osan kaksi, ohjaaja Sari Viitasaari kertoo.

Näytelmän teemana on ihmisten mieleen juolahtavat ajatukset kanssaeläjistään. Kun ihmiset kohtaavat arjessa, niin he käyttäytyvät kirjoittamattomien sääntöjen mukaan, hymyillään ja keskustellaan toinen toisensa huomioon ottaen. Mutta ajatukset saattavat ilmeiden ja hymyn takana olla toisenlaiset, ja ne kerrotaan tässä näytelmässä ajatustenjuoksun mukaan, joten hauskaa ristiriitaa on luvassa.

– Kuudella pikkujoulunäytöksellä mennään perjantaisin ja lauantaisin ajalla 25. marraskuuta - 10. joulukuuta, Sari Viitasaari kertoo.

Näytelmässä on mukana neljä miestä ja neljä naista, eli kulisseissa riittää vilskettä, kun kahdeksalla näyttelijällä on hoidettavanaan useampi eri rooli. Luvassa on tunnin esitys, ja se alkaa joka kerta kello 20:00. Ennen näytöstä on mahdollisuus kello 18.00 alkavaan pikkujouluruokailuun, jonka järjestää Ravintola Kalajärvi.

 

Menestys jatkuu

Viime pikkujoulukaudella Peräseinäjoen Pennihäät esittivät myös pikkujoulurevyyn Mikää ei oo niinku ennen Kalajärvellä kuusi kertaa, ja esityksen näki yhteensä 600 katsojaa, eli täydelle salille esiinnyttiin jokaisena iltana. Menestystä on jälleen luvassa tänä vuonna, joten ryhmien ja yksityishenkilöiden kannattaa olla hetimiten asialla paikkavaraustensa kanssa.

– Revyytä siivittää tunnelmaan sopiva musiikki, kuten aina Pennihäät-esityksissä, Sari Viitasaari sanoo.

Esityksen liput maksavat 12  euroa henkilöltä, ja yli kymmenen hengen ryhmien lippuhinnat ovat 10 euroa katsojalta. Lipputiedustelut ja varaukset voi tehdä puhelinnumeroista 040 7789 533 ja 050 5766 424. Pikkujouluruokailun varaukset tehdään numeroon  0400 641969.

– Pikkujouluruokana on runsas ja maittava joulupöytä, joka kustantaa 24 euroa ruokailijalta, ja kinkut paistamme itse. Pikkujouluruokailuun varataan aikaa kaksi tuntia ennen esitystä, ravintolan pitäjä Juhani Varjamo kertoo.

« Takaisin