Olli-Pekka Ojajärven käsissä Sakon tekemä Tikka T3x Superlite –kivääri,  joka on myynnissä Ahti Huvilan juhlavuoden kunniaksi.

Olli-Pekka Ojajärven käsissä Sakon tekemä Tikka T3x Superlite –kivääri, joka on myynnissä Ahti Huvilan juhlavuoden kunniaksi.

Ahti Huvila Oy:ssä tapahtuu

30.7.2020

Tomi Olli

Soinin keskustassa sijaitsevassa Ahti Huvila Oy:ssä on vauhti päällä, sillä 8.8. yrityksessä järjestetään jälleen Eräpäivä. Kello 9-15 toteutettavassa tapahtumassa on paikalla useita maahantuojien edustajia. Soiniin saapuvat muun muassa Sako Oy, Aseliike Markus Remes Oy, Teuvo Louhisola Oy, Nordis, Oy K Hjorth Ab, sekä RUAG. Yrityksen omistajiin kuuluvan Pekka Ojajärven mukaan päivän aikana tapahtuu monenlaista.

- Luvassa on paljon tietoa ja näkemystä, sillä maahantuojat ovat paikalla runsas lukuisesti. Päivään kuuluvat luonnollisesti myös monet hyvät tarjoukset.

Suomen suurimpiin aseliikkeisiin kuuluva Ahti Huvila Oy viettää myös merkkivuottaan, sillä yritys merkittiin kaupparekisteriin 7.7.1950 kun Pekan Seija-vaimon isä Ahti Huvila aloitti yritystoiminnan. Tällä hetkellä omistajiin kuuluvat Pekan ja Seijan lisäksi myös heidän poikansa Olli-Pekka Ojajärvi. Työntekijöinä asiakkaita palvelevat Mikael Purmonen, Mika Haavisto sekä Tuomo Paimen.

- Merkkivuosi on tosiaan menossa. Emme kuitenkaan juhli sitä Eräpäivän yhteydessä. Tulemme koronavirustilanteen salliessa järjestämään juhlakahvituksen myöhemmin tänä vuonna, Pekka Ojajärvi kertoo.

 

Nopeus kannattaa

Ahti Huvila Oy:n päätuotteita ovat metsästysaseet, patruunat ja kiikarit. Lisäksi valikoimasta löytyy muun muassa metsästysasusteita sekä pesäpallovälineitä. Asiakkaita Soinissa käy satojen kilometrien päästä. Lisäksi osoitteessa www.ahtihuvila.fi toimiva verkkokauppa on kasvattanut suosiotaan tasaisesti.

- Nettikauppa on tärkeä osa toimintaamme. Varsinkin kevään korona-aikana se osoittautui hyvin tarpeelliseksi, sillä ihmiset asioivat paljon sitä kautta, Ojajärvi toteaa.

Hän muistuttaa myös patruunoiden saatavuudesta, tilausten kanssa kannattaa olla nopea.

- Koronatilanne pysäytti keväällä monia Euroopan tehtaita minkä jälkeen alkoi lomakausi. Tilanne on se, ettei tällä hetkelläkään ole saatavana kaikkia patruunoita. Tällä saralla tilausten kanssa kannattaa toimia nopeasti.

Oma mielenkiintoinen lisä Ahti Huvilan tarjonnassa on Sakon tekemä Tikka T3x Superlite –kivääri, joka on Soinissa myynnissä juhlavuoden kunniaksi.

- Kyseistä kivääriä ei saa muualta Suomesta, eli se juhlistaa omalla tavallaan merkkivuottamme.

« Takaisin