Sirpa Leinonen, Lea Lahtinen ja Aleksi Valkeejärvi valmiina koeajoon.

Sirpa Leinonen, Lea Lahtinen ja Aleksi Valkeejärvi valmiina koeajoon.

Ähtärissä pääsee ilmaiseksi moottoriveneen kyytiin

8.7.2015

Sirpa Leinonen, Lea Lahtinen ja Aleksi Valkeejärvi valmiina koeajoon.

Hotelli Mesikämmenen laiturissa viisi venettä koeajoja varten

Taisto Järvinen

Ähtäri Zoon alueella, Hotelli Mesikämmenen laiturissa on edellisten kesien tapaan ajettavana suomalaisten venevalmistajien kärkituotteita. Kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus turvalliseen ja maksuttomaan ajokokemukseen. Samalla voi tutustua veneilyyn ja testata eri venemalleja.

Ähtäri Zoon myynti- ja markkinointijohtaja Sirpa Leinonen muistuttaa, että Ähtärissä on hienot vesialueet. Niinpä vesillä liikkumisesta nauttiminen on luonnollinen osa matkailualueen tarjontaa.

  • Veneiden koeajot ovat tarjolla yhtä hyvin matkailijoille ja paikallisille asukkaille. Veneitä pääsee koeajamaan päivittäin kello 12 – 18 välisenä aikana. Koeajokeskus on avoinna elokuun 9. päivään saakka.

Myynti- ja markkinointipäällikkö Lea Lahtinen sanoo veneiden koeajojen menevän pääsääntöisesti varausten mukaan. Mahdollisia vapaita vuoroja voi toki tiedustella.

  • Koeajotoiminnan käytännön järjestelyistä, ajovarauksista ja opastuksesta vastaa Ähtäri Zoo. Koeajovaraukset voi tehdä puhelimella numeroon 044 5393 550.
  • Yhteistyökumppaneina veneiden koeajokeskuksen toiminnassa ovat matkailukeskuksen toimijoiden lisäksi Ähtärin kaupunki ja sen matkailutoimi sekä veneiden valmistajat.

Elämys Hankavedellä

Veneiden koeajokeskuksessa on viisi sopivankokoisella perämoottorilla varustettua venettä. Veneen tyypistä ja moottorin koosta riippumatta noin puolen tunnin ilmainen kierros Hankasaaren ympäri on elämys.

Elämys tuo aina tyytyväisä asiakkaita. Kolamatta kesää veneiden kuljettajana toimiva Aleksi Valkeejärvi ajoi suomalaisten unelmaveneeksi nimetyllä Buster XL -veneellä Hankasaaren kierroksen. Ajopäivä oli yksi kesän kauneimmista, niinpä matkustajien tyytyväisyys oli taattu.

Parasta antia veneily tarjoaa aurinkoisella säällä. Hätää ei Ähtärin koeajokeskuksessa tule muiden säätyyppien vallitessa, veneeseen saa nimittäin kuomun matkustamon päälle.

Veneiden koeajokeskuksessa vesille lähdössä on Buster XL, jonka perässä on 100 hv moottori. Muut koeajoveneet ovat Buster M, Bella 600 BR, Flipper 600 DC ja Yamarin Cross.

« Takaisin