Riina Palomäki, Maria Mäkelä ja Miia Akonniemi vastaanottivat HoivaHengettärelle lahjoitetut villasukat.

Riina Palomäki, Maria Mäkelä ja Miia Akonniemi vastaanottivat HoivaHengettärelle lahjoitetut villasukat.

Ähtärissä neulotaan hyvän mielen villasukkia

1.4.2021

Ähtärin villasukkatalkoot -ryhmäläiset ovat neuloneet ahkerasti villasukkia viime syksyn ja kuluneen talven aikana. Villasukkia on lahjoitettu viime vuoden puolella neuvolaan ähtäriläisille vauvoille ja joululahjaksi Mäntyrinteen palvelutalon asukkaille. Maaliskuun alussa villasukkalahjoitusten kohteena ovat olleet HoivaHengetär Oy:n ja Kuusiolinna Terveys Oy:n Kotihoito Ähtärin ikäihmiset.

Koronatilanteen vuoksi villasukat on varotoimenpiteenä pussitettu hyvissä ajoin ennen eteenpäin antamista. Ryhmäläiset ovat tyytyväisiä, kun niin moni neuloja ympäri Ähtäriä on lähtenyt lahjoituksiin mukaan ja villasukkia on saatu myös Ähtärin seurakunnalta. Villasukat on otettu eri kohteissa kiitollisina vastaan.

Ähtärin villasukkatalkoot -ryhmän toiminta on alkanut Facebookissa Anneli Koivulan toimesta viime keväänä, jolloin villasukkia on lahjoitettu Ähtärissä työskenteleville ensihoitajille ja  Kuusiolinna Terveys Oy:n Ähtärin pääterveysaseman avovastaanoton, kuntoutusosaston ja kotisairaalan henkilökunnalle. Ryhmäläisillä ei ole vielä ollut yhteisiä neulontakokoontumisia koronan vuoksi, mutta se ei ole neulontatahtia haitannut.

Mikäli olet kiinnostunut hyväntekeväisyystoiminnasta, olet lämpimästi tervetullut Ähtärin villasukkatalkoot -porukkaan mukaan.

- Ensi syksylle on suunnitteilla villasukkakeräystä Hopeaharjun, Raikulan ja Punatulkun asukkaita varten. Ryhmän toiminta on hyvin joustavaa, joten jokaisella on mahdollisuus osallistua villasukkakeräyksiin omien resurssiensa puitteissa, Anneli täsmentää.

« Takaisin