Aaltoa ja Aarioita tarjoaa jälleen mielenkiintoista ohjelmaa.

Aaltoa ja Aarioita tarjoaa jälleen mielenkiintoista ohjelmaa.

Aaltoa ja Aarioita tuo sykettä kesään

6.6.2019

Tomi Olli

Aaltoa ja Aarioita –festivaali järjestetään tänä kesänä jo kuudennen kerran. Tapahtuma tuo eloa ja iloa Alajärvelle 26.6.-30.6. Kesäinen tapahtuma on koettu positiiviseksi yleisön parissa, mikä nostaa hymyn Aaltoa ja Aarioita ry:n projektipäällikkö Elina Mikkosen kasvoille.

- Ihmiset ovat ottaneet kesäisen tapahtumakokonaisuuden omakseen. Aaltoa ja Aarioita -festivaalille on selkeä tilaus, sillä monipuolisesta ohjelmasta löytyy menovinkkejä moneen lähtöön.

Aaltoa ja Aarioita ry:n puheenjohtajan Inga Yli-Sikkilän mukaan festivaalin yleisötavoite on 5000 kävijää.

- Se on täysin realistinen, sillä viime vuonna tapahtumissa kävi noin 4500 silmäparia. Jo nyt olemme saaneet paljon kyselyjä, mikä lupaa hyvää kesäistä tapahtumaa ajatellen, Yli-Sikkilä sanoo.

 

Monipuolinen ohjelma

Aaltoa ja Aarioita –tapahtuma näkyy ja kuuluu monissa paikoissa. 29.6. esiintyvät Alvar Aallon suunnittelemassa, sata vuotta täyttävässä Alajärven nuorisoseurantalossa, Essi Luttinen & Mikael Konttinen säestäjinään Petri Haapasalo sekä Pasi Piispanen. 27.6. esittävät nuorisoseuralla Suurten lavojen lauluja Petri Bäckström & Annika Leino säestäjänään Jukka Nykänen. 28.6. on taas luvassa toisenlaista musiikkia kun Palotorin valtaa legendaarinen Dallapé-orkesteri. Luvassa on myös useita muita esiintyjiä, taide-elämyksiä sekä lastentapahtumia, jollainen on esimerkiksi 29.6. Sisustus Kokon sisäpihalla toteutettava Kesäpiha Heikunkeikun –tapahtuma.

Aaltöa ja Aarioita ry operoi muutakin toimintaa, sillä kesäravintola Salakapakka viihdyttää yleisöä laajalla tarjonnalla. Luvassa useita musiikki-iltoja kuten muun muassa 28.6. Onnenkerjäläiset, 5.7. Vaiettu salaisuus sekä Jarkko Yli-Sikkilä & Maestrot, 12.7. Antti Railio Acoustic Duo, 20.7. Jiri Nikkinen Trio sekä 26.7. Kake Randelin.

Lisätietoa saa osoitteesta www.aaltoajaaarioita.fi

« Takaisin