Anne Rintala näyttää Juhani Ranta-Knuuttilalle Avotakka-lehden kodinsisustusvinkkejä.

Anne Rintala näyttää Juhani Ranta-Knuuttilalle Avotakka-lehden kodinsisustusvinkkejä.

A-lehtien myyntoimistoissa on nyt tarjolla työpaikkoja

19.5.2016

Anne Rintala näyttää Juhani Ranta-Knuuttilalle Avotakka-lehden kodinsisustusvinkkejä.

Taisto Järvinen

Tilastojen mukaan Suomessa on jopa muutama satatuhatta henkilöä vailla työtä. Tekemätöntä työtä kuitenkin on melkoisen paljon. Työttömyyden syitä on monia, mutta riittävällä aktiivisuudella ja oikealla asenteella on työllistymiseen paremmat mahdollisuudet.

Oli, miten oli, Suomen suurimpiin media- ja aikakauslehtitaloihin lukeutuvalla A-lehdillä on tällä hetkellä tarjolla muutamia työpaikkoja yhteensä yhdessätoista myyntitoimistossa. Äkkikuulemalta moni saattaa asiaa oudoksua, mutta A-lehtien myyntineuvottelijan työ on työtä siinä missä joku toinenkin.

Myyntipäällikkö Anne Rintala sanoo, että myyntineuvottelijalta ei vaadita ammattiosaamista, vaan töihin tuleva henkilö koulutetaan työpaikalla. Työstä kiinnostuneet voivat ilmaista kiinnostuksensa ottamalla yhteyttä myyntitoimistoihin.

  • Jokaisessa toimipaikassamme on uusien myyntineuvottelijoiden kouluttajat. Heidän opastuksellaan pääsee mukaan nopeasti työn rytmiin. Työssä tarvitaan etupäässä oikea asenne ja kunnossa oleva ääni, jotta voi puhua asiakkaiden kanssa. Työtä voi kuvata haastavaksi, mutta palkitsevaksi.
  • Teemme psykologista työtä. Pitää olla oma itsensä ja tasavertainen asiakkaan kanssa. Työssä pitää kunnioittaa asiakasta ja olla ehdottoman rehellinen. Näin toimimalla tavoitetaan mukavia asiakkaita. A-lehtien myyntitoimistoista ei soiteta asiakkaille umpimähkään, vaan oman asiakasrekisterin mukaan.

Myyntineuvottelijoita A-lehdille on tullut monelta ammattialalta. Myös myyntineuvottelijoiden ikähaarukka on laaja, kun töissä on noin 20 vuoden ikäisistä pian eläkkeelle siirtyviin henkilöihin. Ikä, sukupuoli tai asuinpaikka ei työtä rajoita, kun esimerkiksi Alavuden myyntitoimistossa käydään töissä neljästä eri pitäjästä.

Lähiseutukunnilla A-lehtien myyntitoimistoja on Alavudella, Kauhajoella, Lapualla, Jyväskylässä, Saarijärvellä ja Seinäjoella.

Reilu työpaikka

Netti on nykyaikaa, mutta Suomessa lehtien luku printtinä on edelleen suuressa suosiossa ja tilatessaan lehden, asiakas saa myös digilukuoikeuden. Joka toimistossa toimimme samalla tapaa vain paikkakuntakohtaiset kulttuurierot ja jokainen persoona sekä murre ovat erilaista.

Reilut yksitoista vuotta myyntineuvottelijana toiminut alavutelainen Juhani Ranta-Knuuttila on saavuttanut myös valtakunnan A-lehtien ykkösmyyjän tittelin. Alavuden konttorin vastaavana toimiva Ranta-Knuuttila kehottaa harkitsemaan myyntineuvottelijan työtä vakavasti, mikäli työt ovat kortilla tai uudet haasteet kiinnostavat.

  • Kukaan ei ole heti valmis tähän työhön, mutta tosissaan työn ottamalla saa ihan hyvän ammatin. Palkan määrään voi itse vaikuttaa, ja edut A-lehdillä ovat hyvät, kuten 6 viikon vuosilomat, työterveyshuolto, ulkomaan matkat, 30 – 37,5 tunnin työviikot ja monet valtakunnalliset tapaamiset.
  • Työilmapiiri myyntitoimistoissa on hyvä. Yli vuosikymmenen kokemuksella voin suositella tätä työtä, ja minulta voi kysellä työstä.

Anu Vesterinen vastaa A-lehtien Alavuden myyntitoimiston uusien myyntineuvottelijoiden kouluttamisesta. Hänen kokemuksensa mukaan puhuminen asiakkaiden kanssa on kivaa.

  • Voisi sanoa, että kaikki hyvät myyjät saavat töitä. Jos arvostat itseäsi, niin tule mukaan. Koulutuksen annamme työhön, ja sen jälkeen tiedät myyntityöstä enemmän.
  • Kannattaa vaikka soittaa A-lehtien ovikelloa, ja tulla tutustumaan. Kannattaa myös katsoa tässä lehdessä oleva myyntineuvottelijoiden työhönhakuilmoitus.

Yhteystiedot:

A-lehdet Oy

Alavuden myyntitoimisto

Salmentie 1, Alavus

050 414 4714/ Anne Rintala

www.a-lehdet.fi

« Takaisin