Keskiviikkona 26.7.2023 Kyläkaupan kesätanssiteltan lavan ottaa haltuun Enkelit Duo klo 19-24. Jussi Aaltosen ja Jay Lewiksen monipuolinen ja vauhdikas ohjelmisto ei jätä ketään kylmäksi.

Keskiviikkona 26.7.2023 Kyläkaupan kesätanssiteltan lavan ottaa haltuun Enkelit Duo klo 19-24. Jussi Aaltosen ja Jay Lewiksen monipuolinen ja vauhdikas ohjelmisto ei jätä ketään kylmäksi.

Enkelit Duo valtaa lavan keskiviikkona 26.7.2023

19.7.2023

Suomirokkia parhaimmillaan Kyläkaupan Kesätanssiteltalla

Viikon kuluttua keskiviikkona 26.7.2023 Kesätanssiteltan lavan valtaa Enkelit Duo. Enkelit Duo soittaa vauhdikasta ja erittäin hyväntuulista Manserokkia! Tämä parivaljakko ei jätä kylmäksi ketään; sen takaavat solisti Jussi Aaltosen humoristiset ja hyväntuuliset välispiikit! Enkelit Duo on varmasti yksi Suomen parhaimpia ja kovatasoisimpia keikkailevia duoja. Kaikilla on hauskaa, väki tanssii ja laulaa mukana.

Jussi Aaltosen valovoimaisuus, huumorintaju, välitön luonteensa ja hulvattomat tarinat aidoista Mustajärven maisemista vetoavat kaikkiin kuulijoihin. Jussin lauluääni on hyvin samanlainen kuin enonsa Pate Mustajärven.

Jussi on tullut tunnetuksi Mustat Enkelit yhtyeen keulakuvana ja moninaisista toimistaan nuorten ja etenkin sotaveteraanien hyväksi. Päivätyökseen lähihoitajan ammatissa päihdetyöntekijänä työskentelevä Aaltonen tunnetaan myös Rauhanturvaajakomennuksestaan Etelä-Libanonin ”tulihelvettiin”.

Enkelit Duon kokoonpanossa toisena osapuolena kitarassa ja laulussa on todella karismaattinen ja upeaääninen Jay Lewis. Jay Lewis tunnetaan laajalti sekä maailmalla mainetta niittäneenä kuin myös kotimaisissa kokoonpanoissa; mm. Yössä pitkään vaikuttaneena supersympaattisena rokkarina.

Duon keikoilla soi Enkeleiden omaa tuotantoa, Jay Lewisin tuotantoa, Pate Mustajärven soolotuotantoa sekä Popedaa, Yötä ja Juicea, monipuolisesti Suomirokkia sekä saattaa jokunen englanninkielinenkin rockbiisikin löytyä ohjelmistosta. Biisit ovat kaikille tuttuja, jolloin on helppo osallistua ilonpitoon ja laulaa mukana.

« Takaisin