Vallila X Provinssi -mallisto myynnissä myös Kyläkaupassa. Kuvan Viidakko-kuosin lisäksi valikoimassa keltainen Sydän sekä mustavalkoinen Suomu.

Vallila X Provinssi -mallisto myynnissä myös Kyläkaupassa. Kuvan Viidakko-kuosin lisäksi valikoimassa keltainen Sydän sekä mustavalkoinen Suomu.

Vallila lanseeraa päheät festivaalimallistot

18.5.2017

Myynnissä Kyläkaupassa
Vallila lanseeraa päheät festivaalimallistot

Vallila lanseeraa festarikesäksi 2017 kaksi festivaalimallistoa: Vallila X Sideways ja Vallila X Provinssi. Näistä Kyläkaupalla myynnissä on Vallila X Provinssi, joka tuo Vallilan mallistoon yhteensä kolme uutta omaleimaista kuosia. Kuosit toimivat paitsi tapahtumien sykkeessä myös kesäkodin koristeina: ne esiintyvät kestävissä kangaskasseissa sekä pehmeissä sisustustyynyissä.

Kolme Provinssi-kuosia ovat hypnotisoiva mustavalkoinen Suomu, loistava keltainen Sydän sekä runsas mustavalkoinen Viidakko. Provinssikuosit taiteili Vallilan kuosisuunnittelija Matleena Issakainen. Provinssi-kuosit ovat inspiroituneet tatuointien tarinallisuudesta ja pohjoisesta festarikansasta.

Festivaalimalliston kangaskassit ovat tulevan kesän Provinssin virallisia festarikasseja. Kassi on jämäkkä ja kestävä puuvillakassi, jossa on vetoketjullinen sisätasku arvotavaroita varten. Festarikassiin mahtuu mainiosti kaikki olennaisin: puhelin, lompakko, kamera, aurinkorasva, lämmin paita ja se tärkein, eli kesäfiilis. Provinssia juhlitaan Seinäjoen Törnävänsaaressa 29.6.-1.7.

Tyynykokoelma tuo erikoismallistoon sisustuksellisen lisän. Koristetyyny on sisustuksen tyylikäs ja vangitseva loppusilaus. Kaikissa festivaalimalliston tuotteissa on festareiden logot. Malliston tuotteet toimivat paitsi tyylielementteinä myös jälkikäteen muistoina eeppisistä kesähetkistä ja yöttömien öiden seikkailuista.

Vallila värittää tapahtumia

Kuosit loistavat myös paikan päällä Provinssissa. Provinssin somistuksia tehdään kuvataiteilija Landys Roimolan kanssa. Landys on tunnettu kierrätysmateriaalien käytöstä ja Provinssin taideinstallaatiot toteutetaan kierrätyskankaista.

-On mahtavaa päästä tekemään syvempää yhteistyötä kotimaisen ja arvostetun Vallilan kanssa. Provinssin osalta aloitamme täysin uudenlaisen partneruuden. Kuosit ovat upeita ja olen innoissani siitä, miten suunnittelijat ovat tavoittaneet festaritunnelman. Nämä tuotteet lähtevät myös omaan kotiin, sanoo Fullstreamin toimitusjohtaja Heidi Aho.

Festivaalimalliston tuotteet ovat myynnissä Vallilan myymälöissä ympäri Suomea, Vallila.fi-verkkokaupassa, jälleenmyyjillä sekä Provinssissa. Kyläkaupan Vallila-osastolla myynnissä ovat Provinssi-kuosiset tuotteet. Malliston kuoseja tullaan näkemään mahdollisesti myös muissa Vallilan tuotteissa tulevaisuudessa.

« Takaisin