Rekka on lastattu työpaikoilla ja koulutuksilla

14.9.2017

Rekka on lastattu työpaikoilla ja koulutuksilla

Rekryrekka lähtee Etelä-Pohjanmaan kiertueelle, pysähtymispaikat ovat Kauhava, Alajärvi, Kauhajoki ja Tuuri.

Kiertue starttaa Seinäjoki Areenasta 19.9. Meirän rekry –palvelu- ja sotealojen rekrytointitapahtumasta. Tavoitteena on, että työnantajat ja työnhakijat kohtaavat.

Työpaikkojen lisäksi oppilaitokset esittelevät koulutustarjontaansa. Rekasta on mahdollisuus saada myös koulutusneuvontaa.

Sedun lisäksi oppilaitoksista on mukana, SEAMK, TEAK Oy, Suomen yrittäjäopisto, Suupohjan ammatti-instituutti ja JAMI.

Osa oppilaitoksista kulkee mukana koko kiertueen ajan, osa vain yhdellä pysäkillä.

 

Kiertue järjestetään yhteistyössä TE-palveluiden, oppilaitosten, työnantajien, Etelä-Pohjanmaan yrittäjien, kaupunkien ja kuntien elinkeinotoimistoimien kanssa.

Pääyhteistyökumppanina on Sedu. Rekryrekka on Sedun Oppikorjaamo rekka.

Opus Eskoo lähti mukaan Rekryrekka kiertueelle, koska rekassa on mahdollisuus kysyä työnantajilta, millaista työ on, kertoo koordinaattori Maarit Vinni Opus Eskoosta.

Rekryrekan tavoite onkin olla työnantajien ja työntekijöiden kohtauspaikka. Ellei työtä löydy, voi koulutus olla hyvä vaihtoehto parantaa omaa osaamistaan työmarkkinoilla.

Työllisyyskehitys Etelä-Pohjanmaalla on ollut hyvää, heinäkuun aikana uusia paikkoja ilmoitettiin avoimeksi 799. Erityisesti hitsaajia, koneistajia, hoito-, rakennus- ja palvelualan paikkoja on tarjolla hyvin.

Teollisuuden alan työmahdollisuudet korostuvatkin Rekryrekassa, sillä kiertueella ovat mm. CLT Finland Oy, Komas Oy, Keitele Timber Oy, Clt Plant Oy, Opus Eskoo, KJH Comp Oy, Unico Finland Oy.

 

Lisätietoja Rekryrekka kiertueesta http://toimistot.te-palvelut.fi/etela-pohjanmaa

« Takaisin