Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla ensi viikon lauantaina 19.8.2017.

Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla ensi viikon lauantaina 19.8.2017.

Miljoona Kirppis Kyläkaupalla

10.8.2017

Miljoona Kirppis Kyläkaupalla

Suuren suosion saavuttanut Miljoona Kirppis järjestetään Kyläkaupalla jälleen ensi viikon lauantaina 19.8. kello 10-18. Miljoona Kirppis järjestetään Ruokapuotia vastapäätä joen toisella puolella olevalla Kyläkaupan uudella hiekkakentällä. Tapahtuman asiakaspysäköinti on Ruokapuodin parkkipaikoilla.

Jos sinulla on tavaroita, joita et enää tarvitse, nyt on erinomainen tilaisuus muuttaa ne rahaksi. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Miljoona Kirppiksellä saa myydä ainoastaan käytettyä ja vanhaa tavaraa.

Säännöt myyjille

Kulku Miljoona Kirppis –alueelle tapahtuu vain Väkkäräpakantien kautta. Myyjät voivat tulla paikalle aamulla kello 7 -10. Kello 10 jälkeen kirppisalueelle ajo sallitaan turvallisuussyistä vain järjestäjän erityisluvalla.

Myyntipaikkojen koko on 5 x 5 m ja niitä on rajoitetusti, maksimissaan kaksi paikkaa kutakin myyjää kohti. Myyntipaikat annetaan myyjille tulojärjestyksessä ja ne on hinnoiteltu tarvittavien paikkojen mukaan - ajoneuvo 10 euroa, ajoneuvo ja peräkärry 20 euroa. Maksu suoritetaan käteisellä paikalle saavuttaessa, kirppisalueelle johtavalla sillalla. Paikkamaksun maksaneet saavat pysäköintiluvan, joka tulee olla näkyvillä koko tapahtuman ajan. Paikkavarauksia tai ilmoittautumisia ei oteta vastaan etukäteen.

Tuttuun tapaan Kyläkauppa tarjoaa tilan ja myyjät vastaavat itse mahdollisista myyntipöydistä ja –teltoista ulkoalueella. Jokainen myyjä siivoaa omat jälkensä tapahtuman päätyttyä. Alueella ei ole vartiointia. Myyjät voivat viedä ajoneuvot tapahtumateltan edustalle, mutta pelastustie on pidettävä avoimena.

« Takaisin