Mika Laakso (vas.) sekä Tommi Ranta-aho vakuuttavat asiakkaiden saavan asiantuntevaa palvelua.

Mika Laakso (vas.) sekä Tommi Ranta-aho vakuuttavat asiakkaiden saavan asiantuntevaa palvelua.

Lakeus Sport on liikuntakeidas

18.5.2017

Lakeus Sport on liikuntakeidas

 

Tomi Olli

 

Seinäjoella sijaitseva Lakeus Sport on palvellut asiakkaita viime vuoden keväästä lähtien. Yrityksen luotsaamisesta vastaavat Tommi Ranta-aho sekä Mika Laakso. Lakeus Sportin tarjonnan yksi kulmakivistä on monipuolinen polkupyörävalikoima.

- Tarjonnassamme on monenlaisia polkupyöriä kuten muun muassa maasto-, maantie-, city- sekä hybridipyöriä. Myymme myös sähköpyöriä, joiden osalta meillä on alueen ainoa Helkaman e-sähköpyörien edustus, Tommi Ranta-aho kertoo.

 

Ranta-ahon mukaan kaikenlaisia pyöriä myydään tasaisesti, sillä asiakkaiden tarpeet ovat hyvin erilaiset. Suosiotaan ovat selkeimmin nostaneet sähköpyörät sekä fatbiket.

- Veikkaukseni on, että sähköpyörien käyttö kasvaa edelleen varsinkin muutamien kilometrien työmatkoilla. Pyörä saattaa hyvinkin korvata esimerkiksi perheen kakkosauton. Sähköpyörä sopii toki kuntoiluunkin, sillä saa varmasti hien otsalle.

- Sähköpyörien akun kesto on nykyisin hyvää tasoa, virtaa riittää noin 120-150 kilometrin matkaan. Hintatasoltaan pyörät ovat 1500 eurosta ylöspäin, Ranta-aho toteaa.

 

Lakeus Sport tarjoaa myös sähköpyörien huollon Shimanon sekä Boschin ohjelmilla.

- Huollamme toki kaikki muutkin myymämme pyörät, Ranta-aho vakuuttaa.

 

Vaatteita ja kenkiä

 

Lakeus Sportin valikoimaan kuuluvat myös laadukkaat asusteet ja kengät. Tarjolla on erittäin monipuolinen kavalkadi muun muassa urheilu- ja vapaa-ajan asusteita sekä erilaisia kenkiä.

- Myös hintatasomme on erittäin kilpailukykyinen. Koska olemme ketjuista riippumaton liike, voimme muuttaa ketterästi toimintaamme esimerkiksi valikoimamme suhteen. Tämä näkyy luonnollisesti myös hinnoittelussamme, Ranta-aho sanoo.

 

Monipuolisen yrityksen tarjonnasta löytyvät myös Maribell-soutuveneet sekä Eslan tuotteet, kuten muun muassa potkupyörät. Asiakkaat voivat suunnata huoleti Lakeus Sportiin sillä henkilökunta lupaa kaupan hierojien saavan toimivaa ja asiantuntevaa palvelua.

- Kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa, mikä pyörä, asuste tai muu hänen haluamansa tuote on sopivin. Meille on kunnia-asia, että asiakas poistuu kaupasta hyvillä mielin. Otamme myös erittäin mielellämme vastaan asiakkaiden toiveita sekä ideoita, Ranta-aho painottaa.

 

Lakeus Sport on avoinna ma-pe 10-18 ja la 10-15. Lisätietoja sekä nettikauppa www.lakeussport.fi. Samasta osoitteesta löytyy myös vinkkejä muun muassa polkupyörän valintaan.

« Takaisin