Tervetuloa hattarantuoksuiseen tivolimaailmaan – Miljoona Tivoli Tuurissa kaksi lisäpäivää, aina 13.8.2017 saakka. Miljoona Tivoli on päättäjäisten kunniaksi sunnuntaina 13.8.2017 ilmainen kaikille!

Tervetuloa hattarantuoksuiseen tivolimaailmaan – Miljoona Tivoli Tuurissa kaksi lisäpäivää, aina 13.8.2017 saakka. Miljoona Tivoli on päättäjäisten kunniaksi sunnuntaina 13.8.2017 ilmainen kaikille!

Kyläkaupan Miljoona Tivoli huipentuu sunnuntaina kaikille ilmaisiin päättäjäisiin

10.8.2017

Riemua luvassa vielä neljä päivää
Kyläkaupan Miljoona Tivoli huipentuu sunnuntaina kaikille ilmaisiin päättäjäisiin

 

Miljoona Tivoli on kieputtanut kaikenikäisiä siis kesänä ennätyksellisen pitkän ajan, suunnitellun viidenkymmenen päivän sijasta peräti viisikymmentäkaksi päivää. Miljoona Tivolin viisikymmentä päivää Tuurissa juhlistavat Vesa Keskisen täyttämää viittäkymmentä vuotta ja ovat samalla lahja satavuotiaan Suomen lapsille. Sunnuntaina 3.8.2017 Kyläkaupan Miljoona Tivoli huipentuu kaikille ilmaisiin päättäjäisiin.

 

Aku Ankan taskukirjojen myynti toi Miljoona Tivolille kaksi lisäpäivää


Aku Ankka-lehtien keräyksen yhteydessä Kyläkauppaan on otettu vastaan yli 40 000 Aku Ankan taskukirjaa ja lähes saman verran Roope-sedän taskulehtiä, jotka eivät kumpikaan kuulu kerättäviin lehtiin, mutta niitä on kuitenkin otettu vastaan. Määrä kasvoi niin suureksi, että kyläkauppias Vesa Keskinen päätti myydä niitä pois ja myynnistä kertyvät voitot hän halusi käyttää lyhentämättömänä Miljoona Tivolin lisäpäivien hankkimiskustannuksiin. - Asiakkaat lähtivät tähän hienosti mukaan ja erinomaisen myynnin ansiosta saamme pitää Miljoona Tivolin Kyläkaupalla kaksi ylimääräistä päivää eli sunnuntaihin 13.8.2017 saakka, kertoo Vesa Keskinen.

 

Kaksi lisäpäivää ovat hieno päätös erittäin hauskalle tivolikesälle ja niistä saadaan kiittää kaikkia Aku Ankan taskukirjoja ja Roope-sedän taskulehtiä Kyläkauppaan tuoneita asiakkaita sekä tietenkin niiden ostajia.

Vanhat taskukirjat ja -taskulehdet ovat edelleen myynnissä Kyläkaupan Tavarapuodissa. Uusia Aku Ankan taskukirjoja ja Roope-sedän taskulehtiä voi ostaa Ruokapuodista.

 

Miljoona Tivolin päättäjäisten kunniaksi Tivoli on sunnuntaina ilmainen kaikille

 

Tivoli Sariolan rannekehinta on normaalisti 32 euroa, mutta Kyläkauppa tarjoaa Miljoona Tivolin ilmaiseksi kaikille alle 13-vuotiaille lapsille. Miljoona Tivolin päättäjäisten kunniaksi Tivoli on kuitenkin viimeisenä aukiolopäivänään, sunnuntaina 13.8.2017 ilmainen aivan kaikille.

 

Miljoona Tivoliin saapuessaan kaikkien on haettava leima tivolin lippupisteestä. Leimaa näyttämällä tivolin laitteet ovat vapaassa käytössä koko päivän ajan. Kertalippu tivolilaitteisiin maksaa 5 €. Lippupisteellä kannattaa myös varautua todentamaan ikänsä esimerkiksi Kela-kortilla.

 

Miljoona Tivolissa pääsee näkemään päivittäin myös huikeita akrobatiaesityksiä kello 13.50 – 14.10 ja 15.50 -16.10. Tivolilaitteet ovat poissa käytöstä ilma-akrobatiaesitysten ajan. Lisäksi tivolissa on joka päivä kello 14 – 15 päivittäin vaihtuvat Onnentuntitarjoukset, joihin kannattaa tarttua.

« Takaisin