Keittiömestari Mari Sadeharju ja ravintolapäällikkö Anna Angervisto valmistavat ulosmyyntinä tarjoiltavan ruoan.

Keittiömestari Mari Sadeharju ja ravintolapäällikkö Anna Angervisto valmistavat ulosmyyntinä tarjoiltavan ruoan.

Kivitipusta saa ruokaa ulosmyyntinä

15.4.2020

Tomi Olli

Vallitseva koronavirusepidemia on pakottanut Lappajärvellä toimivan Hotelli Kivitipun keskeyttämään majoitustoimintansa toistaiseksi. Sen sijaan Kivitipun ravintolasta on mahdollista ostaa ruokaa kaksi kertaa viikossa kotiin vietäväksi. Toimitusjohtaja Susanna Keskisen mukaan ulosmyynti tapahtuu aina perjantaisin kello 11 alkaen.

- Se on kiinteä päivä vappuviikolle saakka. Toinen ulosmyyntipäivä sen sijaan vaihtelee viikoittain, siitä saa tietoa nettisivultamme. Tulemme myös räätälöimään ulosmyyntipäivien yhteyteen erilaisia tarjoustuotteita.

- Ulosmyynnissä on kilohinnalla muutamia pääruokia sekä erilaisia leivonnaisia. Perjantaisin on saatavana myös uunissa paistettuja pizzoja. Meillä on lisäksi myös alkoholin ulosmyyntioikeudet 5,5-prosenttisiin asti.

Ulosmyynti on jo saanut osakseen positiivisen vastaanoton.

- Ostajia on ollut mukavasti. Tuntuukin hyvältä, että voimme palvella asiakkaita myös tällaisessa haastavassa tilanteessa, Keskinen sanoo.

 

Kauppapaikka yrittäjille

Kivitippu toimii myös Geopark-hankkeen keskuspaikkana, sillä hankkeen opastuskeskus on hotellissa. Asiaan liittyen voivat pohjakaiset yrittäjät myydä Kivitipun kautta omia tuotteitaan.

- Osoitteessa www.kauppa.kivitippu.fi on nettikauppa, mistä voi ostaa eri toimijoiden tuotteita. Nettikauppaan pääsee myös nettisivuiltamme www.kivitippu.fi. Haluamme tällä tavalla tarjota heille lisämahdollisuuden saada ansioita, ja otamme myös mielellämme vastaan uusia yrittäjiä.

- Myynnissä on muun muassa hunajaa, pellavatuotteita, erilaista suklaata, käsityönä tehtyjä saippuoita, elintarvikkeita sekä monia muita mielenkiintoisia artikkeleita. Mukana on myös lahjapakkauksia sekä omat lahjakorttimme, Keskinen listaa.

Kivitipussa on myös viritelty ajatuksia toiminnan normaaliksi palautumisen ajalle.

- Olemme miettineet uusia visioita muun muassa lähi- ja luomuruoan käyttöön. Olemme tällä saralla tiivistäneet yhteistyötä eri toimijoiden kanssa, mikä tulee aikanaan näkymään ruokalistassamme. Kehitämme myös pitopalvelua, joka tulee olemaan osa tarjontaamme, Keskinen kertoo.

« Takaisin