Lisätietoa tapahtumasta löydät verkosta, www.loukko.com tai www.svh.fi

Lisätietoa tapahtumasta löydät verkosta, www.loukko.com tai www.svh.fi

Duell Days Bike Weekend – Harvinaisen hyvä syy lähteä liikenteeseen.

18.5.2017

Duell Days Bike Weekend – Harvinaisen hyvä syy lähteä liikenteeseen.

LoukkoMotors sekä Suupohjan Varaosa ja Huolto järjestävät yhdessä Suomen suurimman Mp varuste maahantuojan (duell) kanssa monipuolisen kauden avaus tapahtuman. Tapahtumassa esitelleen kauden 2017 kovimpia uutuus tuotteita sekä tarjotaan asiakkaille tietenkin rajuun markkinahintaan tuotteita. Lauantaina tapahtumassa vierailee tv;stä tuttu Latela, Latelasta mukana Harhala ja Valkama kalustoineen. Esillä ovat rakennetut supermoto pyörät ja Harhalan taunus.

Loukolla vietetään samalla uudistuneen varuste myymälän avajaisia. Varusteet ja tarvikkeet saivat yli 200 neliö lisää tilaa ja uusia alan johtavia edustuksia lisättiin samalla valikoimaan. Oakley ajolasit, aurinkolasit ja vapaa-ajan vaatteet sekä Alpinestarilta täydellinen valikoima MP ja Crossi varusteita löytyvät nyt myös Loukon todella laajasta valikoimasta.

Viikonloppuna ensiesittelyssä uusi Schuberh C4 avattava kypärä, paikalla tuotteista lisää kertomassa maahantuojan edustaja. Schuberth kypärät ovat todella kovassa maineessa moottoripyöräharrastajien keskuudessa, siitä kertoo esim se että tuote on valittu Motorad lehdessä parhaaksi brändiksi jo 12 vuotta peräkkäin.

Kypäräpuhelimet ovat nostaneet suosiota harrastajien keskuudessa, paikalla alan asiantuntija kertomassa tuotteista lisää, Loukko myös mainitsee erikseen tarjouksen sillä viikonlopun aikana ostettuihin kypäräpuhelimiin ilmainen asennus, ota siis kypäräsi mukaan.

Ajoneuvo puolelta menossa mukana ovat Can-Am Spyder F3 laite joka on koeajettavissa tapahtuman ajan. Ensiesittelyssä on huikea uutuus laite Can-Am Maveric X3 Turbo. Can-Am traktorit ovat myös vahvasti esillä viikonloppuna, paikalla maahantuojan edustaja Petri Käpylä. Mönkijät nostavat suosiotaan jatkuvasta niin myös mekin panostamme laitemyyntiin ja etenkin niiden lisä/ajovarusteisiin.

Suupohjan Varaosa ja Huolto on erikoistunut liike varaosa ja huoltopalveluihin. Heiltä löytyy useille MP merkeille maahantuojan valtuuttama korjaamo sekä varaosa palvelu. Svhlla panostetaan viikonloppuna Givi laukkuihin joita heiltä löytyy varasto Suomen suurin valikoima sekä moottoripyörien renkaisiin.

Nähtävää ja koettavaa riittää viikonloppuna Topeeka 71 ja 73 osoitteessa, yritykset tarjoavat PE / La munkkikahvit kävijöille.

« Takaisin